Monday, January 01, 2007

En toen.........


Was het zomaar ineens 2007....Elk jaar vind ik het weer gek, van het ene op et andere moment zit je in een nieuw jaar. En dan hakt et wel es toe hoor, net als met Kerst, jij zit hier, en alles wat je lief hebt, zit kilometers verderop! Maar...... om het telefoon verkeer om 12 in Ned voor te zijn,belden wij al vroeger die kant op, eerst moeders gebeld, en lekker gekletst en de beste wensen doorgegeven en toen......met deze snuiter gebeld;

Dat was rond 17.15 onze tijd, en voordat je het weet klets je een tijd weg natuurlijk, dus ineens.... was het nog maar een minuutje, voordat het daar 2007 was! Dus, telefoon op speaker, en Marcel ook, en daar ging het..... 10, 9, 8....... en toen...... HAPPY NEW YEAR!!!!!! al brullend hier in de kamer. Wat een fantastisch iets was dat M. & M. om toch op die manier, met jullie het oude jaar uit te gaan! We vonden het alle 4 geweldig, en hopen jullie ook!

Dan hier, Oud en Nieuw, nou werkelijk, nog nooit zo'n saai uiteinde gehad, geen vuurwerk, alles in de straat al donker rond 11 uur, niet veel op tv......dus de grootste moeite om de ogen open te houden! Eindelijk was het dan 12 uur ........... en voor ons 2007! Maar dat dat hier zo zou zijn, hadden we nooit verwacht, al het geknal werd erg gemist door de meisjes, eerlijk gezegd niet door mij, heb nog nooit zo goed kunnen slapen op een Nieuwjaarsochtend!

8 comments:

jannie said...

gweldig dat je zo toch het nederlandse oudjaar hebt mee beleeft!!! en ik kan me voorstellen dat als er geen vuurwerk is het voor de kinderen erg saai was!!! dus daar doen ze nu weer niet aan in canada????jongens nogmaals de beste wensen

Anonymous said...

Ik wens je een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!!! Wat jammer dat ze daar geen vuurwerk hebben en in je eentje gaan knallen staat ook zo raar. haha. Groetjes Mireille_A

Jolanda said...

Geen vuurwerk in Canada???
Wat doen ze daar dan om 00.00 uur?? Wat saai! Leuk dat je dan, door de telefoon, het nieuwe jaar in Nederland kunt begroeten.
Alle goeds voor 2007.

jojoco said...

Wat fijn dat je er zo toch nog een beetje bij hebt kunnen zijn!

De beste wensen, dat het maar een mooi jaar mag worden!

jojo

Samira said...

Fijn dat je toch nog met je dierbaren in Nederland op deze manier het nieuwe jaar kon inluiden. Ik kan me voorstellen dat de feestdagen erg dubbel aanvoelen als je zo zonder familie in Canada zit. Maar jullie hebben het hem wel geflikt in ieder geval. Je moet volgens mij wel over heel veel lef en kracht beschikken om de stap daadwerkelijk te maken.

Een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!

Liefs Samira

Je@net. said...

Heerlijk meis, om zo toch samen Oud en Nieuw te kunnen vieren!!
Kan me voorstellen dat et 6 uur later dan wel heel stil en saai was!!

Marjo said...

Jullie ook een heeeeel gelukkig nieuw jaar!!!
Leuk dat je ook gewoon oliebollen hebt gebakken! Jammer dat er geen vuurwerk werd afgestoken. Dat maakt het altijd wel extra spannend en bijzonder.
Aan de andere kant... als ik de dag erna overal die troep zie liggen en bedenk welke mensen we ook heel blij hadden kunnen maken met al die euries die nu de lucht in zijn gegaan... dan zou het van mij hier ook wel wat minder mogen (nog afgezien van de luchtvervuiling) Of ben ik nu een zeur???

miranda said...

hey hallo!!
leuk dat jullie zo ook met de mensen uit nederland toch nog een beetje oud en nieuw konden vieren!!
zag net de foto van je broer en het is wel grappig want die komt dus altijd boodschappen doen bij super de boer, waar ik werk!! ik heb hem nog geholpen aan voetbalpoppetjes tijdens het WK!! wist nooit dat dat jou broer was! grappig zeg!groetjes aan iederen en nogmaals de beste wensen!!
liefs miranda