Tuesday, January 02, 2007

Dutch Dare #4


Na de Dutch Dare #3 even te hebben overgeslagen sprak het onderwerp van de 4e me wel aan, en ik kon er ook wel wat mee! Nederlandse producten waar je niet zonder kan... Nou, kijk maar naar de LO dan zie je et vanzelf! Heb er ook even een journaling bij gedaan en apart gefotografeerd!
Opdracht: Nederlanders en hun exportproducten… We staan erom bekend al sinds de 17de eeuw en we hebben er zoveel… Heineken, (Edammer of Goudse) kaas, Delfts Blauw, drop, klompen, bloemen, CalvĂ© pindakaas om er maar een paar te noemen.Stuur je pakketjes met Nederlandse producten naar het buitenland ?Neem je altijd Nederlandse producten op vakantie mee naar het buitenland ?Woon je in het buitenland en krijg je Nederlandse producten toegestuurd ?Koop je Nederlandse producten in het buitenland ?Ben je niet Nederlands, maar heb je toch wat met Nederlandse producten? Wij dagen je uit om een Nederlands product als inspiratie te nemen voor dit project.Ik denk dat et wel redelijk te lezen is, maar het gaat er over, dat we zo gewend zijn aan al die lekkere mixen van Knorr en Honig, die je in Nederland zo even haalt, en hier dus niet:-( Maar dat ik gelukkig een heel lieve sis heb (niet echt hoor, is een zeeeeeeer goede dierbare vriendin!) die op vriendelijk verzoek van mij even een doos vult met al die lekkere goodies!

13 comments:

Anonymous said...

Lekkere mixjes zijn altijd welkom! Gelukkig zijn ze makkelijk te versturen. Dat wordt smakelijk eten! mireille_A

Je@net. said...

Hartstikke leuke lo geworden voor de Dutch Dare, sis!!! Super!!

Daffie Online said...

Eet smakelijk :)
Kan me idd wel voorstellen dat je die dingen nodig hebt daar, je bent er zo aan gewend!

Monique said...

Leuke lo is het geworden!

En ik begrijp dat je al die lekkere sausjes en mixjes daar mist!

Jolanda said...

Wel een Dare op jouw lijf geschreven zeg.
Ik kan het me helemaal voorstellen dat je dat soort dingen dus mist.

Anonymous said...

gelukkig nieuwjaar!!!! dat het alles en nog meer mag brengen voor jou en ieder die je lief is. Ik lees al een tijdje mee met je blog en met plezier vul ik een doosje voor je..................

marion said...

eeeh ging iets mis met het berichtje ik ben dus marion

Mandy said...

Gelukkig Nieuwjaar Marjolein! Enne...het is eigenlijk schandalig dat je die Knorr producten daar niet kan vinden hihi... leuk dat je weer hebt meegedaan!

Alette said...

Leuke LO, en lekkere dingen ook :)

Nog een heel gelukkig 2007. Wat jammer dat jullie een saaie oudjaar hebben gehad. Hebben ze daar nooit vuurwerk dan?

gr Letje

=Marianne= said...

Sausjes en mixjes, daar zou ik nou nooit opgekomen zijn als onderwerp voor de dare. Het zijn inderdaad produkten die je als vanzelfsprekend beschouwd hier in dit kikkerlandje. Hij is naast origineel ook erg leuk geworden, toppie weer! Ga je 3 alsnog doen?

Francine said...

heel erg leuk!!

Jolanda said...

Ik had al een commentaar achtergelaten maar wilde nu nog even toevoegen dat ik je hebt getagged. Kijk maar even op mijn blog.
Succes ermee.

D@nielle said...

superleuk, en heel herkenbaar meid.... Wij hebben iemand een keer bevroren frikandellen mee laten nemen naar Canada, bij aankomst gelijk in de frituur, het genot was veel tekort hihi