Tuesday, December 05, 2006

Winter in Canada!

Gistermiddag om 14.45 begon het........hele kleine vlokjes sneeuw! Toen ik Marloes opgehaald had, en thuis afzette, begon het harder...... OK, op naar Anouk en rustig rijden... Ging allemaal goed, zag niet zoveel, want er kwam echt heel veel sneeuw uit de lucht vallen. We moesten naar de kapper voor Anouk, dus daarheen getuft, en na een goed half uur waren we klaar, stapten in de auto en op weg naar huis. Nu is het hier in Simcoe best wel heuvelig, en ik moet er 1 op, en ook weer 1 naar beneden om thuis te komen.Goed, ik sla rechtsaf om de heuvel op te gaan...staat et verkeer vast! 1 Auto dwars op de weg, 2 auto's voor me een politiebus met spinnende wielen..... voor me een Jeep, ok, die redt et wel, maar........ikke?? Ha, geen idee, dus rustig zitten, zachtjes gas geven en met een gangetje van 20 km/u de heuvel op! Lang leve de "All weather tires" want...... HET LUKTE!! Moeders en Anouk kwamen veilig thuis, en daar natuurlijk meteen de camera gepakt en wat plaatjes geschoten. Deze is ook nog van gistermiddag.


Het bleef lekker doorsneeuwen, maar het was ook vrij grijs weer, dus vrij snel donker en niet meer goed voor foto's helaas. 's Avonds rond half 8 lag er 13 cm. sneeuw!!!!!!!! Dus, vanmorgen, toen ik Anouk naar school had gebracht, ben ik even, met m'n nieuwe snowboots, het deck op gegaan en heb wat plaatjes geschoten, want mensen, wat is het hier mooi!!!!! Strakblauwe lucht, zon, en een achtertuin onder de sneeuw!


De straat voor is ook schitterend, en ja, hier is het goed geregeld, om half 7 vanmorgen kwam de sneeuwschuiver door de straat!!!


Marloes en ik hebben al bedacht dat we vanmiddag Anouk maar eens lopend op gaan halen..... het is wel koud, nu ong -10, maar dat is vanmiddag vast wel wat beter. En dan nog, het is gewoon heerlijk!

8 comments:

Je@net. said...

Wauw, dit is winter zoals winter hoort te zijn!!!!

Liesbeth said...

't is mooi, maar ik ben toch blij dat wij het niet hebben hoor. Wel echte kerstplaatjes. Hier zal het wel geen witte Kerst worden, bij jullie wel.
Veel plezier in de sneeuw.

eliane said...

ohhhhhhhhhhhhh dat past goed in de Kerstsfeer.

Lekker echte winter ! ben wel een beetje jaloers , het is hier gewoon nog warm, 12 graden vandaag !

jannie said...

geweldig marjolei!! het is hier onnatuurlijk warm veel regen en harde wind!!! vind het een super mooi gezicht maar zoals je al schrijft lastig te rijden natuurlijk!! wel weer geweldig dat de straten schoon gemaakt worden!! nou joh jullue lekker genieten van de sneeuw en mooie foto's maken!!! genieten wij ook mee

TanjaG said...

Wat een prachtig gezicht!
Die -10 klinkt me wat minder aantrekkelijk in de oren, ik ben een echte koukleum :(
Hier is het meer herfst dan winter op het moment....
Nou geniet maar lekker van de sneeuw..onze tijd komt ook vast nog wel!

=Marianne= said...

Oh meid, ben stikjaloers. Ben helemaal weg van pasgevallen sneeuw, heerlijk. Geweldige foto's, zo kunnen we er toch een beetje van meegenieten. Lekker erop uit hoor, niets lekkerder dan een koude neus halen en hem binnen weer opwarmen.

paule said...

Kijk, Canada heeft altijd al aantrekkingskracht gehad op mij, maar nu helemaal! Ik wil ook!!!!! sneeuw:-)
En ook wel een keertje naar Canada hoor:-)

clickandbuy casino said...
This comment has been removed by a blog administrator.