Wednesday, December 06, 2006

Kerstslinger


Mijn kerstslinger!!! Is al een aantal dagen af, en nu eindelijk eens de tijd om em hier neer te zetten!!!! En ja..... nu is Blogger ineens unable mijn request te volgen.......... Leuk.......dus niet.......Nou ja, gemaakt met chipboard van MM letters erachter blauw papier, en bekleed met Blitzen van BG. Alles aan elkaar gezet met gouden elastiek en het staat leuk, al zeg ik het zelf.....Zodra Blogger meewerkt, zal ik de foto plaatsen!3 comments:

Anonymous said...

Wat een mooie sneeuwfoto's! Daar zitten wij als scrappers in Nederland ook op te wachten maar de temperatuur blijft hier maar veel te hoog voor de tijd van het jaar. Nog maar even geduld dus. Groetjes Mireille_A

alette said...

Oh wat prachtig allemaal Marjo, ok het is koud maar het is wel heel erg mooi al die sneeuw. Ik zat me net te bedenken dat jullie het wel lekker doen daar. Heb wel het idee dat het goed gaat en dat jullie aardig wennen.
In ieder geval de meiden doen het goed op school, en de foto's zijn schitterend. Nu ben ik heel erg benieuwd naar de slinger :) :)

gr Alette

jannie said...

nou volgens mij staat de slinger er nu op!! ziet er ook leuk uit hoor!!!!!gezellig maak er maar hele fijne en gezellige dagen van al zal de heimwee toch ook wel weer toeslaan maar dat mag natuurlijk met zulke dagen toch!!!!!!!!!!groetjes jannie