Wednesday, November 08, 2006

Still here!!


Ik ben er nog wel hoor, had alleen even een paar nare dagen, en dan heb ik totaal geen zin om te bloggen.... Dus even pas op de plaats en dankzij de lieve meiden J. en E. die me via mail en skype even een hart onder de riem staken, voel ik me weer een stuk beter! Thanks meiden!


Als je je beter voelt, wil alles ook makkelijker, dus vandaag maar weer es gescrapt, in een uurtje of 2 in elkaar geflanst, lekker veel "oud" spul gebruikt, knoopjes, brads, oud papier, maar nog wel leuk! Alles in m'n favoriete kleur paars, gebeurt niet vaak, maar ja, als je je foto van kleur veranderd dan moet je wel eens die tinten pakken!


De stempels en het structuur van het cardstock hadden een beetje een hekel aan elkaar geloof ik, maar goed,......... niet getreurd, ik weet wat er staat! Heb trouwens voor et eerst de clearstamps gebruikt, da's even handig zeg, je ziet precies waar je bent,.... dit vraagt om meer!!

6 comments:

Samira said...

Ook deze scrap vind ik weer geweldig! En ja, paars is dan ook wel mijn kleur!

Leuk trouwens dat je zo regelmatig een berichtje achter laat op m'n blog. Het lukt mij vaak niet om regelmatig op andere logs bij te lezen, vandaar dat je niet zo heel veel van mij hoort.

Je@net. said...

Fijn dat tie weer wat beter gata sis! En et loootje is gaaf!! Leuk zo alles in die paarse tint!!

Anonymous said...

Hij is leuk geworden en ik ben blij te horen dat je je nu weer wat beter voelt. Enne...paars is ook mijn lievelingskleur haha
Groetjes Mireille_A

eliane said...

ziet er leuk uit , maar dat had ik al gezegd. Fijn dat het nu weer wat beter gaat ! enne ...hoe ging het met de test van Marloes?

jannie said...

he ziet er weer goed uit marjolei!! fijn dat het weer een beetje beter gaat met je ik mistte je al op dit blog!!! kijk toch alle dagen even daar raak je aan gewend!! geweldig van marloes dikke pluim verdiend hoor!!!

Fleur said...

Wouw! Je LO is geweldig! Deze ga ik rippen of strippen of hoe die termen dan ook heten. Ik hou het eigenlijk liever bij; geïnspireerd door!
Fijn dat het beter met je gaat en dank voor je lieve berichtje op mijn blog.