Saturday, November 04, 2006

Scrappen en shoppenVan de week eindelijk weer eens gescrapt, "Life begins at 41". Gaat over mijn "nieuwe" leven hier in Canada, wat dus op mijn 41e begint. Dus niet "Het leven begint met 40" maar net even een jaartje erbij! Tekst is nogal persoonlijk en zet ik hier liever niet neer, degenen die mij goed kennen, zullen het wel weten. Het is wel mijn eerste journaling in het Engels! en het voelde erg goed om dit zo te scrappen. De foto heb ik bewerkt in rood,alleen ziet het er hier ietsie anders uit van kleur.


Vanmiddag zijn we naar Tillsonburg geweest, daar zit een Walmart waar je lekker shoppen kan! Ook scrapspul en aangezien ik m'n papier niet meer goed kwijt kan.........

Een grote map, waar voorin nog 2 vakken zitten voor sticker enz. en ook voor rub-ons van grote afmetingen, die je hier dus ook ziet, die zijn gekocht bij de Dollarama.... zalige winkel ha, ha!! Die rubons zijn echt gaaf, leuke maffe letters, in zwart en wit.... en ook nog een setje gewone letters, maar dan wel verschillende formaten/vormen, altijd heel handig vind ik, en dat voor het leuke bedrag van welgeteld $ 1,--... Daar wil ik wel een half uurtje voor rijden!!

De stamps zijn van All Night Media, clear stamps, kleine letters eens een keer, ook wel handig, maar er zitten hoofdletters, kleine letters en cijfers in! Heel compleet en dat voor ong. 11 euro..... Mwah, niet slecht dacht ik zo!

7 comments:

Snatertje said...

he Marjo, de layout is prachtig en dat je tekst voor jezelf houd, groot gelijk, het is zoals jij het voelt en meemaakt he. heel persoonlijk dus.
wow lekker shoppen is dat he, hihihi heerlijke winkel dus.
Fijne zondag,
groetjes Linda die met chantal naar de zwemles mot hahahahaha.

Anonymous said...

Prachtige layout en heerlijk dat shoppen! Groetjes van Mireille_A

Je@net. said...

Super mooi lootje weer sis!! En je aankopen dat weet je wel hè: TOPPIE!!!

Samira said...

Ik vind hem ontzettend mooi geworden! En wat heerlijk zeg, zo'n Dollarama en Wall Mart! Lijkt me ook wel wat....al zal het voor mij helaas wel wat langer dan een half uurtje rijden zijn ;-)

Dit is inderdaad de personalise versie van Blogger op mijn weblog. Kleurtjes kon je met de oude versie ook al naar eigen smaak aanpassen, maar werkte een stuk ingewikkelder dan nu. En de links raak je niet kwijt hoor! Die worden automatisch over gezet.

Groetjes Samira

Marleen Hallink said...

Hoi Marjolijn
Leuke scrapspullen heb je gekocht zeg en niet duur de stempels zijn hier veel duurder maar dat wist je vast al...hahahaah.Mooie scrap layout ook.

groetjes van Marleen Hallink

eliane said...

zo ben jij weer even goed bezig geweest ! Mooie LO en de tekst...ja dat snap ik wel en kan ik ook wel bedenken, goed dat je het hebt beschreven.
leuk scrapspul zeg..jij de dollarama en wij de Action...:))))

Andrea said...

het is niet eerlijk, zo goedkoop! Maar ja wat Eliane ook al zegt, wij hebben tenminste de Action nog haha.
Práchtige LO en de tekst, súper dat je het zo kan verwoorden!