Thursday, November 09, 2006

Maple tree en Marloes


Het is bijna gebeurd, nog een paar blaadjes..... kan ze er haast afplukken, met een beetje springen. (doe ik maar niet, rib gekneusd door de hoest auwieeeeee) Zoals je op de overzichtsfoto wel kan zien, zijn bijna alle bomen kaal in de straat, raar gezicht, veel meer "open" nu... Maar goed, het is logisch natuurlijk, in November kale bomen. Ha en terwijl ik dit type dwarrelen de bladeren hier achter ook door de lucht, het waait nogal een beetje vandaag, dus ik denk dat de laatste blaadjes er vanzelf wel afwaaien!


Omdat het echt vol met bladeren ligt, hark ik af en toe alles bij elkaar en krijgen we aardige stapels hier in de tuin. Wat verder naar achteren op de foto zie je zakken staan, daar doe je de bladeren in, en dan halen ze ze eens in de zoveel weken op! Scheelt wel een hoop ellende, en als iedereen dat nou deed, waren de wegen schoon, maar nee, sommigen vinden et nodig alle bladeren lekker in de goot te dumpen, zodat de halve weg vol is met die troep. Lekker hoor als et geregend heeft, spekkie glad is het dan, moet je toch wel uitkijken als je plotseling remmen moet!

***

Dan even over Marloes. Die had gisteren haar allereerste Exam! Van Careers, dat vak is verdeeld eigenlijk, eerste helft van het semester Careers, tweede helft Civics.... Dus tja, dat eerste gedeelte wordt afgesloten met een Exam..... En ze texte me net....... ZE HAD 67% GOED!!!!!!!!!! She really rocks!!!! Ik vind dit zo goed, want alles is toch in het Engels en sommige dingen snapt ze nog niet echt helemaal, en dan toch zo scoren, geweldig!

Marloes, I'm very proud of you girl!

3 comments:

Je@net. said...

Allereerst de complimenten voor Marloes!! Een dikke zoen meis, fantastisch gedaan!!!
En dan de maple.....een echte winterboom is et aan et worden!! Brr....
Rustig aan sis, met je ribje!! Sterkte!

Andrea said...

Balen van ej rib, maarre zo'n goed resultaat zal de pijn wel verzachten he?
Super Marloes!

eliane said...

Marloes , geweldig meid !!
En die maple tree , ja het wordt nu echt wintertijd, ook hier waait het harder en wordt alles kaler.
beterschap met je rib en voorzichtig hoesten en proesten.