Sunday, October 01, 2006

Werken aan Marloes haar kamer!

In het weekend heeft Henk de meeste tijd, en nu moest het er maar eens van komen! Aan de slag in de basement en een kamer voor Marloes creeren! Een zooitje hout ingeslagen en de muren zijn in de maak. Eerst allemaal frames maken en later kan er gipsplaat tegenaan!

De eerste muur staat, het begin is er, nu nog............gut, zou niet weten hoeveel, maar daar weet Henk zich wel mee te redden!


En wat nou zo leuk is, Marloes is echt gek op dit soort werk, ze grijpt rustig de hamer en een paar spijkers en timmert er op los! Het wordt tenslotte haar kamer, ze zal wel denken, als ik meehelp, kan ik ook even zeggen hoe ik het wil......


Af en toe wil het niet zo goed, en moet Henk even een helpende "voet" geven om de balk vast te houden zodat Marloes kan rammen!! Dit was de tweede muur, die tegen de buitenmuur aankomt, en die staat inmiddels ook..... Gaat goed zo!! Nu eerst huiswerk voor beiden, en dan gaan ze weer verder!! Leuk, om te zien hoe vader en dochter zo heerlijk samen aan de klus zijn.

4 comments:

Je@net. said...

Wat een leuke foto's!! Die Marloes, dat wordt nog es een handige meid!! Goed hoor!
Succes ermee Henk en Marloes!!

Eva said...

Dat is zeker leuk. Gaaf, zo samen aan hetw erk aan een kamer!
leuke muziek trouwens:)

Marcel said...

Gaat lekker zo, met die dochter! Ik zag het even weer voor me; de periode dat Henk mij hier in de keuken stond te helpen...leuke tijd!!
Gaat zo door, gaat zo door; wordt 't zeker wat met handige Henkie!! En Marloes, goed kijken en doen wat papa zegt; zo heb ik ook alle kluservaring geleerd!!

paule said...

Zo, ziet er goed uit zeg! Gaaf zo'n stoere meid die dat allemaal zelf aanpakt! En wel zo handig voor haarzelf, later niet afhankelijk van een handige man:-)
Enne, de slideshow is gelukt, bedankt voor de tips:-))