Saturday, September 30, 2006

Advent Clipboard

Van de week was ik bij de scrapbookwinkel in Brantford, en daar kreeg ik een FREE!!!! magazine, Scrapbook & Cards waar ontiegelijk leuke LO's, scrapcards en andere projecten in staan. ( je kan ze ook als pdf file downloaden op de site!)
Een van die projecten was een Advent Calender op een clipboard. Aangezien ik die hier kan krijgen bij de ............juist, voor 1 dollar!!! had ik er wel een liggen en ben aan de slag gegaan. Denk dat ik 3 dagen bezig geweest ben, maar dit is het resultaat;

Alle blokjes liggen hier nog los, maar inmiddels zitten ze vast d.m.v. klitteband en de data zit erop met gebruik van stickers, stempels en rub-ons. Elke dag kan er dus straks een blokje af! Omdat ik het niet zo leuk vond dat je dan klitteband zag, heb ik nog een setje van 24 gemaakt (de 25e laat ik zitten!) en die gewoon beplakt met papier en af en toe een rub-on erop gedaan (van Provo Craft zijn deze) Dit is daarvan het resultaat.


De 1 is er af, en vervangen door een nummerloos blokje, staat wel zo gaaf vind ik! Alles is nog "afgelakt" met Mod Podge, en alles zit vast met klitteband. Ben er helemaal blij mee, en hier vinden ze em allemaal super! Nu nog 2 maanden wachten voor ie hangen kan....... jammer!

8 comments:

Ilse Mul said...

Hoi Marjolein,

Wat een leuk Clipboard! Dat is ook nog eens manier om je scrapbookspullen te gebruiken! Ik vind het een heel leuk idee.

Groetjes,
Ilse

MaMaLoT said...

Wauw! Wat een gaaf idee Marjolein! Kan me voorstellen dat je het jammer vindt om nog 2 maanden te moeten wachten... misschien nog een adventkalender maken om af te tellen naar het moment dat je je kerstadventkalender kunt gebruiken? LOL

Je@net said...

Helemaal super geworden Marjo!! Op de mijne moet je nog ff wachten!! Denk dat ik 'm morgen wel af krijg!!

Alette123 said...

Super!!!! heel mooi Marjo. Misschien ( stomme vraag hoor) kan je me de beschrijving mailen, vind het helemaal super die wil ik ook maken :)

gr Alette

Francine said...

Wat eemn supercool idee! Misschien dat ik dat ook wel doen voor de kinderen dit jaar- gaaf!

Samira said...

Ik vind hem echt prachtig geworden!

Marjo said...

Wauw, wat een werk. Nu gaan aftellen tot je mag gaan aftellen ;-)))

Bert & Joke said...

Hallo daar in het verre canada.
Kan jij mij misschien vertellen hoe ik een foto boven mijn web krijg. Mij lukt het niet.
bertenjoke@blogspot.com Vast bednakt. Joke