Sunday, October 08, 2006

Norfolk County FairVorige week dinsdag begon hier de Fair (kermis) maar omdat Anouk ziek was, waren we nog niet allemaal geweest! Wel heel sneu, want dinsdag waren alle scholen hier dicht en kon iedereen gratis de Fair op. Marloes is daar toen wel geweest, en wij hebben gewacht tot vandaag, goeie beslissing want het was echt supermooi weer!

Er is niet alleen kermis, maar nog veel meer, o.a. een tentoonstelling van allerlei pumpkins, groot, klein, supergroot....... Even erlangs gegaan en ik moest natuurlijk even een foto maken! (eerlijk gezegd meer dan 1, moet toch gescrapt LOL)

Marloes en Anouk hebben samen een aantal dingen gedaan, o.a in de Polar Express, super, je zag ze genieten, alleen niet toen ik de foto maakte! Net naast het bord zie je ze zitten, roze en rood t-shirt aan.


De CanonBall......die trok Marloes vreselijk aan, alleen had ze pech, Anouk wilde liever niet mee....Henk en ik allebei hoogtevrees, dus tja, er zat niets anders op, dan dat ze alleen ging. Nou, hoef je geen 2x te zeggen hoor, dat doet ze vlot!

Hier is ze bijna bovenaan, je ziet haar wel zitten in haar rode T-shirt, moeders beneden met de kriebels in de maag, dochter ver boven genietend!

En voordat ik het wist, was ze boven, en knalde met een rotgang naar beneden, zo snel, dat ik de camera nog niet eens voor m'n oog weghad! Kind helemaal happy, ik ook... ze was weer veilig beneden. We hebben nog heerlijk rond gestruind, zo heerlijk weer, dat kan je ook wel zien, een prachtige blauwe lucht!

Na een paar uurtjes vonden we het genoeg, zijn in de auto gestapt en naar Port Dover gereden (aan Lake Erie) en we zouden daar een Footlong Hotdog halen, maar...... er zat daar een heel goed visrestaurant..... en het liep tegen 5 uur...... Dus ach, what the hack, we gingen naar binnen en hebben een heerlijke maaltijd besteld. De meiden geen vis, maar een Hamburger and Fries, Henk Perch and Ribs, en een salad, en ik alleen Perch...... een ontiegelijk lekkere vis, waarvan we dus werkelijk niet weten wat het in het Nederlands is.... Maar eens even googlen!!

Al met al een dag met een gouden randje, zo voelde ik het, heb echt genoten vandaag, van het weer, van de meiden, van de gezelligheid, de autorit, het strand, en niet te vergeten, het eten! Zometeen nog een lekker schaaltje ijs, een leuke film.... What more can a girl want? This was a Perfect Day!

7 comments:

Jolanda said...

Leuk hoor,naar de kermis......
Leuker vind ik het Halloween-gebeuren. Jammer dat dat hier in Nederland nog niet zo leeft. Bij ons wel hoor, er staat een heks buiten en bij de buurvrouw ook. En er liggen pompoenen in een mand.

jannie said...

geweldig dat jullie zo genoten hebben!!! dat hebben jullie ook wel verdient toch??? ik zal die vis ook eens googelen want weet ook niet wat het is! groetjes maar weer

jannie said...

nou even gegoogeld en het is een baars marjolein!!! dus als je weer vis eet dan weet je dat !! (LOL)
groetjes

Je@net. said...

O meis, wat klinkt dat als een heerlijke dag samen!! Heerlijk dat jullie er zo van genieten hebben! Hier kun je nog lang op teren!!

marinka said...

Nou meid, klinkt als een paar heerlijke dagen zo... had je wel even nodig dacht ik zo. Prachtige foto's heb je gemaakt... ook die op zaterdag!

TanjaG said...

I smile with you! :)

Mireille said...

oh wow!!! nou zou ik wel willen dat ik daar ook woonde =)