Sunday, October 08, 2006

First Thanksgiving Dinner


Morgen is het hier Thanksgiving en omdat hier nogal veel familie woont, hadden we gisteren ons eerste Thanksgiving Dinner in Flamborough, bij J. en E. een neef van Henk en z'n vriendin. Het is ong. een uur rijden, maar wij hadden de Scenic Route genomen en zijn even gestopt voor die prachtige herfstkleuren.

Bij J. en E. was alles al in Halloween/herfstsfeer en dat moest ik natuurlijk even op de foto zetten!


Iedereen had wat te eten meegenomen, dat moest ook wel, want er waren, nou, ik denk toch wel gauw ong. 30 volwassenen en dan alle kinderen nog! E. was zelf ook druk bezig geweest en had een Spider gemaakt, geweldig en errug lekker, allemaal verschillende soorten kaas erin, zodat je dat op een cracker kon doen.

Ook allerlei groentes met dip sausjes, gehaktballetjes enz. Heel lekker en echt van die appetizers!

Eindelijk, rond half 7, was het dan tijd voor het Thanksgiving dinner, waar ze werkelijk veel en veel te veel van hadden, maar het was toch lekker!! Beef, ham, mashed potatoes,(die geweldig waren, heb ze nog nooit zo lekker gehad!!) salades.....broodjes, oooooh te veel om op te noemen!

Heerlijk zitten ze hier te smullen, Henk en Anouk... ging er goed in hoor!

Omdat E. zwanger is, hadden we een surprise Babyshower georganiseerd, iedereen had kado's gekocht, en dat werd bij de voordeur neergezet en E. werd met een smoesje daarheen gelokt. Deze dame stond dus binnen en ik heb dus geen foto's van haar verraste gezicht! Maar, wel van het uitpakken van de kado's, dat gepaard ging met een spel! Soort bingo, waarbij je moest opschrijven wat je dacht dat in alle pakjes zou zitten, zodra je er 1 goed had, mocht je die doorstrepen! Wel grappig hoor, zijn wij niet gewend vanuit Ned. dit soort dingen!

Nou, da's weer fijn, Blogger wil nou juist deze foto niet uploaden....... Helaas! Maar goed, we hebben een ontiegelijk gezellige dag gehad, veel gelachen, gekletst en vooral lekker gegeten! Rond 23.00 waren we thuis, bekaf van de lange rit door het donker,en dat is ook echt donker!

Vandaag gaan we hier naar de Fair, morgen de echte Thanksgiving en dan gaan we Turkey eten bij Grace en Sieger! Wie weet wel weer foto's!

6 comments:

janie said...

gezellig man!! dat zijn toch weer dingen die wij hier niet goed kennen het begint wel iets te komen maar niet zoals nu bij jullie!!! zier er leuk en gezellig uit!!!

Fleur said...

O wat leuk om zoiets nu eens niet op televisie te zien, maar uit de eerste hand! Leuk leuk. En ik hoop dat de foto's van de babyshower toch willen uploaden een keer (ik heb ook vaak problemen daarmee; echt stom!).

Je@net said...

Dat klinkt als een super gezellige dag sis!!!
Leuk al die foto's, zo kunnen we toch een beetje mee genieten!!

Anonymous said...

Huh.. Thanksgiving is toch pas in november? Of is het in Canada anders.. Nja, ziet er in elk geval erg lekker uit!

Gr, Angelina

D@nielle said...

Leuke foto's zeg !

Andrea said...

Ziet er gezellig uit Marjolein, !