Wednesday, September 06, 2006

Wiskunde in Canada


Marloes en ik weten niet meer precies wanneer ze dit soort sommen eerder heeft gehad, we dachten allebei in groep 8, maar het kan ook de 1e van het VMBO geweest zijn...... Maar dit is dus Math in Grade 10!! oftewel, klas 4 van het VMBO.... OK, Marloes vindt het best. "Ga maar lekker zo door" zegt ze, "Dan haal ik wel een 10 (of eigenlijk een A+) en een lekkere credit op Math dit semester". Ik geef haar groot gelijk, als dit Wiskunde is voor 15/16 jarigen....... poeh, dan wilde ik wel dat ik dat vroeger had gehad! De lerares ook, ze behandeld die kids alsof ze in Kindergarten zitten, spelletjes om elkaar te leren kennen, Marloes lag dubbel in de klas:-)) Werd niet gewaardeerd, maar ja, ze zei "I'm 15, not 5"!! Ha, ha, you go girl, je redt het zo wel, af en toe een maffe opmerking, mag best van mij hoor!

4 comments:

Alette said...

Lieve stakker, dat gaat helemaal goed komen als ik het zo zie. En dan zeggen ze dat Nederland achter is met les geven, hahah niet dus. Zet 'm op meid, dit gaat je lukken :)

gr Alette

Fleur said...

Geweldige blog! Ik heb met veel belangstelling ook je andere blogs gelezen over de eerste schoolgang. Ik vind jullie echt superstoer! En dat kunnen die lui daar wel gebruiken hoor, beetje hollands nuchterheid!
Zet 'm op nog de rest van de week!

Je@net. said...

Ha, ha, you go Marloes!!!! Laat ze in C maar een poepie ruiken!! LOL

snatertje said...

whaha heerlijk Dat bijdehante van die meiden he. hahahaa zo mogen ze bij Chantal bij techniek hun rugzak niet in de klas zetten, dingen staan dus op de gang en iedereen kan eraan komen,w at dus ook gebeurd, dus wat doet dat kleine ding van mij, neemt alle spullen die van belang en waardevol zijn, gewoon mee de klas in, leerkracht pissed, want dat mag niet, zegt madam, das nou jammer, want ik mag mijn spullen niet onbeheerd op de gang laten liggen van mijn moeder, whahaha sta ik er meteen gekleurd op bij die vent LOL.
Marloes heeft groot gelijk hoor, ze zijn 15 en geen 5 meer.
liefs, Linda