Thursday, September 07, 2006

Een doorsnee donderdag......Waarop het waarschijnlijk de gewoonte gaat worden om eerst naar de Farmer's Market te gaan, voor brood!!! Ik was er al vroeg, had de kinderen naar school gebracht, en ben meteen doorgereden, mezelf weer overwonnen, want het was weer een route die ik nog nooit gereden had! Ik leer het zolangsamerhand nog wel eens:-)
Mooi, 4 broden gehaald, een grote bak aardappels, op naar het postkantoor, door naar huis, koffie gezet, wasmachine aangedaan, en toen...... Begonnen met het eten voor vanavond! Ja, nu al, want het wordt weer een slowcooker maaltje, Franse stoofschotel deze keer, ziet er nu al goed uit!

Ok, dat zat er allemaal in, de was was klaar, dus maar lekker buiten gehangen, het is heerlijk nazomer weer hier, gelukkig!! Bakje koffie ingeschonken en toen schoot me ineens te binnen dat ze September hier vaak de Indian Summer month noemen, en dat alle bomen zo mooi gaan verkleuren, dus ik heb even een foto gemaakt van de Maple Tree in de tuin, en dat ga ik voortaan elke donderdag doen, ben benieuwd hoe hard dat gaat.

Het zonnetje schijnt er heerlijk op, en hij is nog behoorlijk groen. Dus van nu af aan elke donderdag een foto van mijn Maple! Toen was het tijd voor de dagelijkse mail ronde, want ik moet natuurlijk wel op de hoogte blijven van alles! Blogje schrijven, en nu.... nog een bakkie leut en dan is de rest van de dag tot 14.50 uur voor mij! Nu maar hopen dat er geen onverwachte dingen gebeuren:-)

3 comments:

Je@net said...

Klinkt als een heerlijke donderdag sis!! Eerst lekker shoppen, happie eten maken (ziet er trouwens heerlijk uit ;-) foto's maken en lekker scrappen oid!!!
Goed idee om elke week een foto te maken van de maple tree!! Ben benieuwd naar de veranderingen!
Nog een fijne dag!!!

snatertje said...

he marjolein, leuk idee om elke week ff je boom te kieken, ben benieuwd, hoe het verloop van de kleuren gaat. kon nu de foto niet zien, was 1 wit vlak, zal wel aan mijn flappie liggen, want die wil vandaag niet echt doen wat ik wil.
fijne dag, Liefs, Linda

paule said...

Dit klinkt als een heerlijke dag! Fijn voor je, helemaal omdat je vorige week een bleegghh dag had!
het idee van de Maple vind ik helemaal top. Ik zie er al een leuk boekje in:-) pagina's in de vorm van de maple leaf, op elke pagina een foto en papier dat verloopt va groen naar oranje, bruin. Net als de maple zelf!
Welke elke donderdag meteen die foto bloggen:-)