Wednesday, September 06, 2006

De tuin aankleden


Wat je hier regelmatig ziet, zijn spullen langs de weg, met een bordje erbij "For Free" of "Take Me"! OK, een paar dagen geleden was Henk onderweg met z'n collega en toen zagen ze een bordje "Take Me", leuk, maar het hing er wel vanaf, wie die "Me" was natuurlijk!! Nou, dat waren een heleboel planten, die door een oud vrouwtje weggedaan werden, en die door Henk en collega vrolijk in de truck geladen werden. Dus.....moest er gewerkt worden in de tuin. Nu was er voor al een stuk waar geen gras zat maar een cirkel en die heeft Henk omgespit, planten er in gezet, en gisteren rode houtschilfers gehaald en die er overheen gestrooid.

Dit is het resultaat tot nu toe, want we willen nog wat witte stenen kopen en die rondom leggen, geeft weer een heel ander aanzicht. Het zijn allemaal vaste planten, wat hosta's, lavendel, en weet-ik-veel wat nog meer, ben dus niet een plantenkenner:-)

Ook ik mocht wat uitzoeken, en aangezien in dol ben op de herfsttinten van de bolchrysant (zo heet ie toch?) oftewel MUMS op z'n Engels, heb ik die genomen. Eigenlijk moet er nog een bij, want deze staat wat zielig alleen op de stoep voor het huis.

5 comments:

Je@net said...

Wat ziet dat er weer gezellig uit sis!! Hartstikke leuk gedaan!!!

Marjo said...

Wat een leuke gewoonte van die canadezen, dingetjes die je niet meer nodig hebt op straat zetten :-)Dat zie ik hier nog niet gebeuren.....

Alette said...

He he even bijgelezen voor zover. Er is al weer heel wat gebeurd. Ik hoop dat de meiden vandaag een leuke dag op school hebben gehad, meestal went het vrij snel.
Morgen komt Melanie weer terug van kamo, was ook niet mijn favo uitje moet ik zeggen hoor. Maar goed ze zal wel bekaf zijn denk ik hahah

gr Alette

jannie v/d schaaf said...

leuk man al die planten!! zo wordt het toch echt een beetje een hollands huis of niet dan!! goed dat het gewone leven weer een beetje begint, dan krijg je toch weer een beetje regelmaat!! en hoe bevalt henk zijn nieuwe baan??

snatertje said...

o dat ziet er meteen gezellig uit zeg, die plantjes in je tuin, hihi toch wel handig dat for free en take me hihihii.
ja nog een bolchrysantje erbij zetten zou ik ook doen, 2 is leuker he. hihih
liefs, Linda