Monday, September 11, 2006

Vervolg presentatie Marloes + geleuter

Goh, had ik even een blij kind vandaag!! Inderdaad, ik werd weer ge-sms-ed vanaf het toilet, (dan mag het, niets verdrietigs aan hoor Fleur!!) ze hoefde geen presentatie te doen, haar collage was erg goed, en is, als ik het goed begreep in de klas gehangen, net als die van iedereen. Dus voortaan hoeft ze niet meer zenuwachtig te zijn, alles komt goed, zolang je er maar voor zorgt dat je de taal niet goed genoeg kent.... Ai, dit moet ze niet lezen, dan blijft het over 5 jaar nog de smoes die ze gaat gebruiken........
Nu is ze bezig met een Skill Check voor Math..... kan je toch nagaan, ze moest even hulp hebben, de helft van de sommen had zij in groep 7/8 en dat is nogal lang geleden eerlijk gezegd, het geheugen moest even opgefrist worden!
Anouk heeft et nog steeds naar haar zin, ze moet ook huiswerk doen, goederen noteren die geïmporteerd worden in Canada,... eten, kleding, huishoudelijke aparten, diversen, enz. Dus die moet even het huis door en zoeken naar "Made in....." en kijken of ze genoeg verschillende dingen kan vinden!

2 comments:

Je@net said...

Poef, wat een opluchting Loesje!!!! Hi, hi en maar sms-en op de wc.....zie et voor me hoor!!!

snatertje said...

hahah wat ene opluchting vor Marloes zeg, jeetje, haha nee laat ze het inderdaad maar niet lezen. hihi smsen op het toilet, het gebeurd hier ook hoor hahahahahaha.
Liefs, Linda