Monday, September 11, 2006

Marloes op school

Marloes heeft een vak, Careers, waar ze hulp krijgen met het kiezen van een vervolg opleiding of wat je later worden wil. (als ik dat goed begrepen heb tenminste!!) Hiervoor moest ze een collage maken, van de dingen waar ze van houdt/die ze leuk vindt. Dus wij vorige week op zoek naar een groot vel karton en ja, alweer lang leve de Dollarama, 2 vellen voor $1,-- , dus weer spotje goedkoop!
Ze is hard aan het werk geweest, heef ter veel moeite voor gedaan, een ijsje gemaakt, en muffin, een leeg doosje drop erop geplakt, een cd, dingen van Nederland, sporten waar ze van houdt, allemaal heel goed in orde dus.
OK, krijgt ze vrijdag te horen dat ze er vandaag een presentatie over houden moet...... "Juist, dat dáchten ze toch even mooi niet hè!?" was haar reactie. "Mijn Engels is lang nog niet goed genoeg om een heel verhaal hierover te houden" zei ze met het zweet half in de handen. Persoonlijk geef ik haar groot gelijk, een presentatie is op zich al om je doodnerveus over te maken, laat staan als je het nog een in een andere taal moet doen die je nog niet goed beheerst. Dus, dan schrijf je als ouders zijnde een briefje, met daarin de vraag of ze het misschien later mag doen, of (liever nog zelfs) helemaal niet. Nu zit ze dus op school, en het 2e lesuur is Careers...... en ze was zo zenuwachtig als wat toen ik haar bij school afzette. Bang dat ze tóch de presentatie moet doen..... Oh jeetje, als dat maar goed gaat, Marloes kennende loopt ze zo de klas uit als het antwoord haar niet aanstaat... Ik zal het vanmiddag wel horen, of ze sms-ed me weer, als ze op et toilet zit!!

3 comments:

snatertje said...

ppppppffff spannend he. ooo ik zou het ook nu nog niet meteen willen doen hoor,v ind het nogal, net op school, de taal nog niet helemaal machtig en dan zoiets. iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee. nee echt niet.
Marloes, ik hoop dat het allemaal goed is gekomen.
Groejtes, Linda

Je@net said...

En....heb je al wat gehoord?!?
Spannend hoor!
Maar Marloes, weet eigenlijk zeker dat jij je er best door heen zult slaan!! Dus moet et dan toch gebeuren.......dan go for it girl!!!!

Fleur said...

Och joh! Wat ontzettend spannend! En smssssst ze vaak op het toilet? Dat klinkt wel een beetje verdrietig, of maak ik het erger dan het is?
Ik hoop dat het allemaal goed is gegaan.