Tuesday, September 12, 2006

Indian Summer??

Nou, als die er is, dan is ie niet hier...... maar volgens mij overgewaaid naar Nederland! Tjonge wat is het hier een rotweer zeg. Nu nog miezer, voor de middag Showers en Thunderstorms... en voor de avond Heavy Rain.......Lekker, dank je wel Amerika, want daarvandaan komt het deze keer:-(
Misschien krijgen we ook nog wel een staartje van dit;
Dit is dus Hurricane Florence, die bij Newfoundland hangt.... met een beetje pech wordt ie verder naar het zuid-westen geblazen en dan kunnen we die hele Indian Summer hier wel vergeten! De wind gaat nu nog richting noord-oosten, maar ja, you never know!

Als je wilt weten wat voor weer we hier krijgen, kijk dan even hier Weather Network. Dan kan je rechts op Ontario klikken en later Simcoe invullen, weet je precies of ik deze week nog in de korte broek kan lopen of niet!

4 comments:

Je@net. said...

Hi, hi, ik zeg niks sis.........;-)

Angelique said...

Hoi ! Hoop dat het mee zal vallen met de hurricane..... Ik ga ff blazen vanaf hier zodat ie beetje de andere kant opgaat..... Groetjes !

snatertje said...

ik hoop dat het mee gaat vallen meis, hier is het heerlijk warm inderdaad, maar dat mag ook wel na een totaal verregende augustus hihihi.
Liefs Linda

Anonymous said...

Laten we eerlijk zijn...het enige goeie dat uit Amerika komt, is toch het scrappen....?? :)