Monday, September 04, 2006

Veel meer werkruimte!
Dit was eerst mijn werkruimte, een klein burootje, en helemaal geen ruimte om eens iets aan de kant te leggen. (ok, weet et, ben verwend, heb een eigen kamer!!!!!! mag niet klagen!!!)

Zo is het nu, een wat oud buro, helemaal opgeschuurd en gelakt, met 4 grote laden, en heel veel "aan de kant leg" ruimte!! De spullen van het project waar ik aan bezig ben, liggen klaar, dus als ik morgen niet als een kip zonder kop rondloop, zou het zomaar kunnen dat ik ineens flink aan de scrap ga, you never know:-)

Dit is nog een rommelhoekje, in het witte kastje zit mijn meeste cardstock gepropt, en in de oranje en gele map al mijn design papers.. Dat zit ook gepropt, heb toch echt wat anders nodig. Misschien krijg ik Henk wel eens zover om een kastje voor me te maken met planken waar het papier precies oppast, zodat ik dat mooi in de vaste kast kan stoppen, dan staat et ook niet in de weg. Daar staan nu ook kastjes, met allerlei dingen erin, zodat het hier niet prop en propvol staat! Deurtje dicht en het staat allemaal lekker uit het zicht, niemand heeft er last van, en ik heb alle ruimte om lekker bezig te zijn! Zo, iedereen is weer helemaal op de hoogte van mijn scraphok:-)

3 comments:

Je@net said...

Nou zus, dat ziet er weer keurig uit!! Lekker zo'n plekje voor jezelf!!
Sterkte vandaag en meiden...veel plezier op school!! Succes hoor!!

snatertje said...

dat ziet er goed uit marjolein.
Sterkte vandaag zo zonder je meiden.
enne Meiden heel veel plezier op school, laat ze maar een poepie ruiken daar.
Liefs, Linda

eliane said...

wow wat een mooi hokje !! Leuk een kastje wat dicht kan , scheelt een hoop "rommel " aanzicht.

En heb je al wat gedaan , nu de meiden naar school zijn ?? of een beetje last van het lege nestgevoel ?? Ben benieuwd hoe de meiden het hebben gehad, 't is nu echt .