Tuesday, September 05, 2006

First day of school!

Klaar voor school!!!???

Lunch van Anouk in haar lunchbox!
Zo, ik ben weer terug, de meiden zijn op school!! Kotsmisselijk allebei...... Marloes werd opgehaald door haar nicht en een vriendin en ik heb zelf Anouk naar school gebracht! Niet de klas in, maar wel de teacher ontmoet, want alle kids moesten op het schoolplein verzamelen en werden zo opgeroepen om in de juiste klas te komen. Hij kwam eerst al apart naar ons toe, (we zagen er zeker verloren uit LOL) en we hebben even leuk met hem staan kletsen. Aardige man, en hij heeft meteen 2 meisjes aangewezen die Anouk even wegwijs zullen maken de eerste dagen. Wel fijn, was ik wel blij mee.
En toen moest moeders weg........ mocht haar niet eens een kus geven........zucht.........

En nu......... eerst koffie en een peuk!!

5 comments:

Liesbeth said...

och wat is dat spannend voor jullie alle 3. Kan me voorstellen dat moeders niet weet hoe ze het heeft. De meiden zullen er wel door komen, wel vermoeiend denk ik.
Hier is de school net een week bezig, en heb ik ze al weer thuis. Ziek!!!

Fleur said...

O meid; wat een vreselijk moment! Dit is toch wel een hele grote hobbel die jullie nu nemen met zijn allen. Ik hoop dat je meiden het goed hebben gehad. Fijn dat je oudste al met anderen kon gaan en dat je jongste goed werd opgevangen.

Ik ben zoooo benieuwd hoe ze het hebben gehad.

MaMaLoT said...

Ooooooh Marjolein... moest je niet vreselijk huilen? Lijkt me vreselijk om ze dan zo los te moeten laten... hopelijk hebben ze het heel erg naar hun zin gehad!

Marjo said...

Slik... dat zal wel even heftig zijn geweest voor je.... en dan is het huis ineens we heeeeeeeeeeeeel erg leeg....
Nu komen de muren nog op je af, maar over een tijdje dan ga je er vast van genieten, die momenten voor jezelf en kan je ook meer tijd gaan steken in het uitbouwen van je vriendenkring (klinkt wel heel erg makkelijk gezegd zo he..). Zijn je meiden hele dagen weg, of hebben ze ook wel eens een korte dag?
Blog maar lekker tegen ons aan hoor, als de stilte je even te veel wordt :-)
Liefs,
Marjo

jannie v/d schaaf said...

he marjolein!! hebben de meiden het wat leuk gehad??? ik hoop dat ze een hoop vrienden en vriendinnen gaan krijgen!!