Saturday, September 23, 2006

Shopping for clothes!


Vanmorgen zijn we naar Brantford geweest, waar we even lekker geshopped hebben! De meiden hadden allebei een warme winterjas nodig, dus daar moesten we maar eens naar op zoek. Dat dat gelukt is, kan je wel zien, Anouk een zwarte, wat langere jas, lekker warm over de benen, en Marloes een grijze, korte jas, en een pet! Lekker maf ding, maar het staat haar super! Zelfs nu loopt ze ermee, en het is toch een partij benauwd op het moment, dat zal dus lekker zweten! Ook het bruine vestje wat Marloes aan heeft is nieuw.
Zelf ben ik geslaagd voor een paar leuke winterlaarzen, gewone leuke, de snowboots komen later wel, die hebben we nog niet nodig.

Mijn keus is op deze gevallen, door de flits lijken ze lichter dan ze zijn, ze zijn eigenlijk dark brown.. maar goed, ze zitten lekker, en warm, dat is heel belangrijk voor deze koudkleum natuurlijk! Henk heeft een paar werk boots gekocht, met stalen neus enzo, heel stevig en veilig, lekker aan de prijs, maar goed, hij moet ze hebben anders mag ie officieel niet eens werken!


Hier is Anouk wat beter te zien, de broek heeft ze ook nieuw, gisteren al, en de schoenen vandaag gekocht, 2 paar voor $ 50,--, dus Marloes heeft ook een paar. Waarom ze in hemelsnaam 2 verschillende veters erin moeten is mij een worst, maar dat schijnt modern te zijn.... OK, best, zij moeten er mee lopen!! De zaak waar we de jassen gekocht hebben is echt hartstikke leuk, moet nog maar wat meer afvallen, want dat is wel mijn smaak, kan ik daar ook eens shoppen. Garage heet ie, en ze hebben er echt leuke dingen, laag over laag, dus topje, t-shirt en vest allemaal over elkaar heen, staat hartstikke leuk, zoiets heeft Marloes ook veel aan, dat kan je op de bovenste foto wel zien! Zo, alle vrieden, fam. enz. weer op de hoogte van onze dag! En we zijn allemaal zeer tevreden!


8 comments:

Anonymous said...

Dat ziet er allemaal weer netjes uit dames! Leuke aankoop aan gedaan! Grappig dat het uit een garage vandaan komt!!

Liefs,
Marcel.

Anonymous said...

Wauw, goede aankopen gedaan!!! Meiden zien er super uit in hun nieuwe kleren!! Gaaf hoor!!
Laarzen van jou zijn ook leuk Marjolein! Zul je zeker veel plezier van hebben!! En nu nog een keer terug naar Brantford!!! LOL

Anonymous said...

Fijn dat het gelukt is met de nieuwe kleren, dat is wel weer heel leuk aan het begin van een nieuw seizoen! Je meiden zien er prachtig uit!

Paule said...

Leuk, goed geslaagd! Enne, Brandford, ben ik ook al eens geweest:-) Met name de Tim Hortons heeft toen diepe indruk op ons gemaakt. Maar ja, nu natuurlijk niet zo goed voor jou, als je die leuke kleren van de Garage graag aan wilt:-)

Anonymous said...

ziet er inderdaad super uit!!maar marjolein niet gaan afvallen hoor!!!! je bent prima zoals je bent!!!!dan maar naar een andere winkel!! groetjes jannie

corinne5 said...

mooia spulletjes gekocht dames! altijd weer leuk om even wat geld uit te geven toch!

corinnexxx

Anonymous said...

Ziet er helemaal oke uit... zo kunnen jullie de winter in!

Jolanda said...

Dit verhaal doet mij eraan denken dat het hier ook zo langzamerhand eens tijd wordt naar nieuwe winterjassen uit te kijken. Anders zijn de leuke modellen er al weer uit.
Fijn dat jullie zo goed geslaagd zijn. De laarzen zijn idd super!