Thursday, September 21, 2006

Koud!!!!!!

Terwijl in Ned. de nazomer lekker bezig is, is hier vandaag voor het eerst de kachel aangegaan! Tjonge zeg, sta op vanmorgen (ja, weer vroeg, 5.30 deze keer!) en ik had et kippevel overal! Buiten was het maar 4 graden, binnen 17...... aiai, dat beloofd wat voor de winter. De Indian Summer is volgens mij richting Ned. gegaan, en blijft daar ben ik bang.... Volgens de voorspellingen is het begin oktober al lager dan 12 graden overdag........Bleeeeh ik ben helemaal geen winter mens, hoe moet dat nou??
Toch zie je wel veranderingen buiten hoor, vooral buiten de stad, zie je veel verkleuringen, prachtig, de mooiste roodtinten gaan aan je voorbij. Mijn Maple.... ik zie et zelf nog niet. Jullie wel? (zie blog van 14/9) Het is trouwens wel prachtig weer, een strakblauw lucht, en dat maakt veel goed!

Verder hebben wij, Marloes en ik, veel, heeeeeel veel zin in vanavond, want... dan begint het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy!!! En daar zijn we gek op. Hier is het al veel verder dan in Ned. maar gelukkig was er gedurende de zomermaanden herhaling van afgelopen seizoen, dus elke do. zaten we aan de buis gekluisterd van 21.00 - 22.00 uur! Gisteravond waren de laatste 2!!! herhalingen, dus deze dame zat heerlijk onderuit op de bank, Henk was toch naar school, en ik heb zitten genieten.... Dames die hiervan houden, ik vertel niets, maar oooooh wat heb ik zitten janken, zo zielig!!! Vanavond dus de nieuwe series, maar eerst van 20.00 - 21.00 een special.... Arme Henk, weet nog niet wat ie gaat doen, maar dit wordt em vast teveel!!


Vanmiddag gaan Marloes en ik eerst nog even naar de kapper, (Anouk gaat wel mee hoor, laat haar niet alleen!!), komt mooi uit, morgen worden bij Marloes de schoolfoto's gemaakt, wanneer ik ze heb, zet ik em hierneer!

6 comments:

snatertje said...

bbbbbbbbbrrrrrr koud meis, hihi hier is het nu, 25 graden en heerlijk zonnig, echt lekker nazomeren dus.
van de winter meis, maak je het lekkergezellig in huis, desnoods een truitje extra aan en dan kom ook jij de winter door. dat komt helemaal goed.
Groetjes Linda

Je@net said...

Niks warm bad of warme melk, wat jij nodig hebt is een dubbele aflevering van Grey's Anatomy! LOL
Zie nog weinig verandering in de maple tree, maar als et weer zo doorgaat daar, zal dat wel gauw anders worden!!

jannie v/d schaaf said...

brrrr koud hoor!! ik ben ook niet een wintermens maar aan de andere kant kan het wel heel mooi zijn!! net als toen er hier zoveel sneeuw viel!! en dat krijg jij nu elk jaar toch?? heeft wel wat en dan inderdaad de hele warme truien maar aant!he marjo ik geniet toch echt heel erg van jullie verhalen super leuk om te volgen!!

Fleur said...

Dat is dan weer een groot voordeel van daar wonen; je favo serie al helemaal vooruit gekeken!
Ik hoop dat je gauw weer wat beter gaat slapen en anders kun je in die vroege uurtjes beginnen met een nieuwe hobby; lekkere warme truien breien! (nee echt; je kunt tegenwoordig zulke mooie wol kopen en zulke mooie dingen breien..... tenminste, als je er een beetje handig in bent (ik dus totaaaal niet!))

Grietje said...

Ha ha geen winter mens.
Nou je hebt nog geluk dat er geen sneeuw ligt!!
Mijn oom(Canada)heeft wel eens gezegd dat de winter vroeg kan in vallen maar 1 geluk als het -25 is is het nog altijd niet zo koud als bij ons met -10 dit komt door de droge lucht die daar is en wij hebben vochtige lucht.
Dus toch nog een geluk of niet?!
In ieder geval maar veel sterkte met dit koude weer, wij lopen nu in korte broeken(rokken) en t-shirts.

Simone said...

Oooooooooooh ik ga denk ik ook maar emigreren, ben dol op Grey's. Ik hoop dat ze het hier ook nog lang blijven uitzenden. En ER vind ik ook zo'n geweldige serie.