Tuesday, September 26, 2006

Schoolresultaten

Zowel Henk als Marloes kregen cijfers binnen, Henk gisteren al, Marloes vandaag en ze doen niet echt onder voor elkaar!! Henk had een test van zijn cursus, resultaat, 92% goed, oftewel een 9,2!!! Hij kan et nog steeds, en maar twijfelen aan zichzelf voordat ie wegging!
Marloes had een 8,1 op Math, voelde zich ook goed, was wel makkelijk, stof die ze in Ned. al gehad had, maar toch, de vragen zijn wel in het Engels, en niet alleen maar cijfers maar ook gewoon geschreven taal, en dan is het min, plus, delen door of keer toch wel anders dan in het Ned. Ik vind het heel netjes van haar, en ben trots! Kan helaas niets laten zien, want beide testen zijn gewoon op school gebleven.
Anouk, dat gaat nog steeds goed, die haalt nog geen cijfers, maar wel een super!! als ze bij een dictee 10 van de 10 goed heeft! Moeders mág dus trots zijn, zowel op haar dochters als op haar man, want ik vind het van allemaal erg netjes, school/cursussen te volgen in het Engels, terwijl ze allemaal aardig wat jaren Nederlands gewend zijn.

5 comments:

Je@net said...

Super goed hoor!! Hartstikke knap dat ze alle drie zo goed doen!! Maar jij ook sis!! Ben trots op jullie allemaal!!

jannie v/d schaaf said...

helemaal super jongens!!!!ben echt supertrots op jullie!!!!henk ook voor jouw een hele dikke pluim!!!groetjes vanuit leeuwarden
jannie

jojo said...

Nou, dat vind ik ook heel knap! Fijn dat 't zo goed gaat!

Andrea said...

super hoor, is toch lekker, enne vooral doorgaan ;-)

Elly Bleys said...

Marjolein Zat net je story te lezen !En zou jouw aan raden om naar de princeble te gaan En vertel hem wat er gebeurt! Want als je niks zegt weten ze het niet ! En die narig heid hoeft ze niet te nemen hoor!groetjes van Elly uit hanover!!