Thursday, September 28, 2006

De MapleTree veranderd......


Er begint schot in te komen, de Maple gaat langzamerhand verkleuren, bladeren worden geel/oranje, en..... ze vallen van de boom! Logisch, dan weer warm (gisteren 22 graden) dan weer fris, of koud, nu dus 14 graden en binnen veel warmer, eerder benauwd, dan buiten. Ook regent het....tuurlijk, het was een paar dagen droog, dus dan moeten we er weer aan geloven.
Verder gebeurd er niet zoveel, tja, Marloes.....die heeft het wat lastig op school, 2 jongens vinden het erg leuk haar te pesten, slaan, potlood kapot rammen, lineaal breken..... En dan vind ik het knap zoals ze zich houdt, want hier kan ze dus totaal niet tegen en is ze ook totaal niet gewend, ontzettend veel vrienden/vriendinnen had ze in Nederland en nu gaat het zo..... Het begint al, dat ze niet meer naar Math wil, dáár zitten die etters dus........ Eerlijk gezegd mag ze van mij terugslaan, maar dat schijnt hier nou net niet te kunnen, dan wordt je even geschorst voor 5 dagen... Ja, daaaaag, als zíj getreiterd wordt, mag zíj van mij terugmeppen! Maar goed, we hebben afgesproken dat ze zich probeert in te houden, gebeurt het weer, dan belt ze mij en dan stap ik naar school. Want als zij wel geslagen mag worden, waarom krijgt die etter er dan geen gedonder mee?? Mogen ze mij dan wel eens uitleggen. Eigenlijk (dat mag ik natuurlijk niet zeggen...) hoop ik dat het mis gaat vandaag, want ik heb een pesthumeur, en heb wel zin om even de boel op stelten te zetten daar op school.... Duim maar dat het níet gebeurd, want dan gaat et op de kop verkeerd!

6 comments:

Je@net said...

Oeps, sis op oorlogspad!! LOL
Groot gelijk hoor meis; wie aan de kids komt, komt aan jou! Hopelijk gaat dat vervelende gedoe over, want dit is niet leuk voor Marloes!! Kun je niet naar school bellen en er eens over praten? Of dat Marloes met d'r mentor praat??! Sterkte hoor!!

jannie vd schaaf said...

bah wat vervelend is dat!! ik vind er niets minder dan kinderen die elkaar pesten!! hoop dat gauw weer over is hoor!! en anders met de mentor een gesprek hebben!!

Marcel said...

Zo, wat een stel mislukte pubers zeg; dusven ze wel..met z'n 2-en. Zeker dat ze jaloers zijn, maar wacht maar af. Marloes bijt ook wel van zich af straks en dan op 't moment dat school er niets meer aan doen mag; na schooltijd dus!! Zus, steek een peuk op en blijf kalm..je weet vast nog wel als pap of mam zich ermee bemoeid ben je helemaal de klos...
Sterkte en ik msn wel eens even met m'n grote nicht!!

anita de hooge said...

wat een vervelia's, kunnen ze haar hebben? goed van jou dat je je oorlogskleuren hebt aangedaan, als zij niet mag slaan dan die gasten toch zeker ook niet??? wat een minkukels!

eliane said...

Go for it !! Maar zorg er wel voor dat Marloes niet de dupe van jou actie wordt want dan is ze helemaal het bokje !
Maar ik denk wel dat het verstandig is om met haar mentor te praten want pesten moet zo snel mogelijk gestopt worden.
Succes !

snatertje said...

Jeetje wat een stel kleuters die twee. bah, wat een lol om een nieuws meiske zo te treiteren.
Mocht je op oorlogspad gisteren meis??
Ik hoop dat het snel ohoud zodat het weer leuk word op school voor Marloes. kan je het zo wie zo niet aankaarten bij ahar mentor of schoolleiding of net wat?
Marloes kop op meis, je bent een kanjer hoor.
Liefs, Linda