Monday, September 18, 2006

De dierenarts....


Als je haar zo ziet, dan is het een heel lief poesje.......maar oh wee, als je geen box hebt om haar in mee te nemen naar de dierenarts, en dus van pure ellende een verhuisdoos gebruikt....... Dan is het mis! Halverwege de rit was mevr. al uit de doos, en zat als een gek te miauwen op de stoel....... Toen moest ze er nog uit........ nou, het is maar goed dat ik mezelf niet op de foto kan zetten, want ik zie er niet uit! Onder de krassen, op m'n gezicht, m'n hals, en lager zelfs nog, omdat ze werkelijk de klauwen uitsloeg, zo pissig was ze.... Ha, ik nu ook! Wat een ellende zeg, voelde me zo in en in stom, om zo die kat mee te nemen. Ik weet et wel, de vlg. keer is er hier zo'n box, want dit gebeurt me niet een 2e keer.
De eerste inenting heeft ze gehad, ze is ontwormd....... en ook de vlooienbehandeling is gebeurd en daarvan heb ik nog 5 capsules, want dit moet nog regelmatig herhaald worden. Dat doen we dus wel als er meerderen hier in huis zijn, want dat doe ik dus niet alleen, haha, laat me niet weer openklauwen..... Over 3 weken moet ik er weer heen, voor haar tweede inenting..... zie er nu al tegenop............

8 comments:

Anonymous said...

Solly sis, had et toch wel heeeel graag gezien ;-)
Hi, hi, dat arme katje......
Ha, ha, en arme jij natuurlijk!! LOL

Anonymous said...

ja dat heb je met rode katten marjolein!! die zijn zo fel als het maar kan!! maar wel lief

Anonymous said...

Ze doet haar kleur wel eer aan dus :) :) volgende keer maar een box kopen om te vervoeren. Tenminste wil je zelf ongehavend uit de strijd komen :)

gr Letje

corinne5 said...

je had ook geen rood katje moeten nemen hahahaaha! MM is overigens wel making memories, dus voor jou is het boek volgens mij zo te krijgen.

corinnexxx

Francine said...

haha! Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken :-)

Anonymous said...

OEPS< hahaha Marjo, als vrouwtje van een schattig(NOT) klein rood katertje van 20,5 week, weet ik hoe dit voelt, bereid je maar voor, dit word nog veel erger. Rooie en valen zijn donderstralen meid enne wij hebben dus allebei een rooie gekozen dus moeten we nu op de blaren (LEES KRASSEN EN KRABBELS) zitten hihih jaaaa ook ik zit nog altijd onder de krabbels en krassen zo leuk met zwemmen goh, wat heb je nu toch gedaan eh geknuffd met mijn katertje LOL.
rescue creme of calendulan erop smeren, komt het helemaal goed enne haal ff een vervoersbox voorpoeslief scheelt je veel ellende de volgende keer hihi.
Knuffie Linda enne koppies en mauwtjes van een verliegfd rood katertje voor jou rode Sammy.

D@nielle said...

oh jee, dat hoeft dus niet he, ik had een grote rode kater die autorijden heel leuk vond en in een kooi dus niet .... Wel balen dat je er zo achter moet komen dat deze het dus niet zo leuk vindt .....

Andrea said...

grinnik... moet je nagaan als ik met een nest kittens (4, 5 stuks ) naar de dierenarts moet ;-)
En dat ook 2 keer want anders mogen ze niet weg. Dan nog 3 keer ontwormen en ontvlooien, ja leuk kittens hahaha