Friday, September 15, 2006

Half half.........

Vandaag wordt een lekker dagje denk ik, ben zo half als wat, wattenhoofd, zere keel, m.a.w. ik word verkouden. Niet zo gek hoor, vorige week zaterdagavond buiten gezeten en had bevroren tenen, dus geen wonder, Marloes is net zo, alleen een graadje erger, maar wel naar school. Maar kijken hoe dat gaat vandaag. Het gaat trouwens steeds beter met haar op school, ze krijgt de taal wat meer onder de knieën, wil et niet, dan vraagt ze het, alleen het leren, tja, als je dan allemaal Latijnse woorden moet leren voor Fitness,.... dan wordt et lastig, zeker met zo'n verkouden koppie. Ben benieuwd hoe ze zich er mee redt vandaag, dat hoor ik vanmiddag wel.
Anouk gaat goed! Ze krijgt extra les in Engels, ze wordt dan even apart genomen, en leert meer dingen, moet wat voorlezen, (hier kreeg ze een compliment voor!!) dus ik denk dat die straks wel een aardig mondje Engels spreekt, af en toe "vergist" ze zich en praat hier thuis ook al Engels... Gisteren is ze naar Mr. S. gestapt, omdat ze het rekenen hier maar niets vindt, die dingen had ze in groep 5/6 ook al... en ze houdt wel van een uitdaging.... Maar de eerste weken doen ze even rustig en dan wordt het vanzelf moeilijker, dus uitdaging genoeg voor haar straks. Wel goed dat ze zélf naar de meester is gestapt, ik had verwacht dat ik dat moest doen!
Met Sammy is alles goed, lekkere deugniet wordt het!

Nou zal ik eerst wat HH klusjes doen en dan eens kijken of er wat uit m'n vingers komt vandaag, want eigenlijk wil ik wel scrappen!

4 comments:

Je@net. said...

Balen sis, zo'n half half dagje!!
Beterschap voor jou en Marloes!!

jannie v/d schaaf said...

he jongens beterschap vanuit leeuwarden!!!
en het komt met die meiden helemaal goed zie ik wel op school!!! gewekdig hoor grote complimenten!!!

Francine said...

Supergoed hoor, van die meiden!!!

snatertje said...

beterschap Marjolein voor jou en Marloes. Ook hier is de verkoudeheid aan het toeslaan bij mij de Bronchitis, joepie we mogen weer puffen.
Maar verder is heir ook alles goed. a Die sammy, leuk he, zo'n humpie in huis, Garfield is ook zo'n lekker ding, komt ook zo lekker op schoot liggen vor een knuffie, heerlijk.
Groetjes, Linda