Tuesday, September 19, 2006

Ook Henk naar school

Vanaf gisteravond gaat ook Henk hier naar school, voor z'n werk. Bij deze opleiding kan ie GAS licenses halen, zodat ie zelf meer mag doen. Aansluiten van verwarmingen, airco's e.d. Dus nu is het elke maandag en woensdag avond sjesen, half 5 thuis, gauw douchen en omkleden en dan rond 5 uur in de auto om naar Brantford te rijden, ong. 45 min. Van mijn zwager had ie al gehoord dat die cursus nooit zolang duurt als ze zeggen, van 6 - 10 uur, maar meestal rond een uur of 8 wel afgelopen is.... Jaaaaaa, tuurlijk.......mooi niet!!!!!!! Half 10 ging de telefoon, "Ik ben nu net klaar, en kom eraan" M.a.w. ik moet nog even 45 min. rijden in de stromende regen en dan ben ik thuis! Haha, tuurlijk, Henk zal het eens treffen met een cursus!
Bekaf stapte hij binnen, ja, logisch, eerst een dag hard werken (waarbij het em ook nog eens in de nek schoot!) en dan nog even 3,5 uur school...... Tja, wie meer wil weten (lees meer verdienen) moet er wat voor doen natuurlijk! Dus tot Jan. zit ie aan deze cursus vast, daarna volgen er nog 3 als ik het goed heb...... Maar ja, het is allemaal wel in z'n voordeel, hij weet meer, kan meer, en....... het allerbelangrijkste....... verdíend meer als ie deze cursussen doorlopen heeft. En dat is niet verkeerd, aangezien die andere baan niets geworden is, helaas. Dit werk bevalt em goed hoor, met de handen, dat is echt in zijn straatje. Leuke collega's, schappelijke baas..... wat wil je nog meer...

5 comments:

Je@net said...

Ja, dat zal vast ff wennen zijn, zowel voor Henk als voor jullie!!
Succes ermee Henk!!!

eliane said...

ja je moet er wat voor over hebben hè ? nee , het zal eerst niet meevallen, maar ja als je er wat mee kunt bereiken dan is het toch wel handig . Succes Henk !

snatertje said...

dat is ff wennen zeg, Henk weer naar school, maar inderdaad wie meer wil, zal er wat voor moeten doen.
Henk veel succes met je studie, gaat je echt wellukken hoor.
Marjo hoe is het nu met de krabbels?? hebbie niet iets van rescue creme of calendulan om erop te smeren.
wij mogen binnenkort ook de DA bezoeken, ermeoten er hier 3 inge-ent worden en gisteravond ontdekten we dat er een hoektand bij Muis is afgebroken,d it is nog niet zo lang geleden gebeurd, omdat wij regelmatig ff tandjes kijken en toen was alles nog goed.
Fijne dag.
Liefs, Linda en de rest van de snatertjes.

marinka said...

Petje af hoor voor Henk... goed van hem!

D@nielle said...

tja ed ook binnenkort op cursus maar gelukkig in de baas z'n tijd... Hoop dat het allemaal gaat zoals je hoopt en dat Henk dan lekker big bucks gaat verdienen !