Monday, August 21, 2006

Ander land, ander eten.......

Wat hier in Canada (en ook Amerika) veel gebruikt wordt, is een slowcooker/crockpot. Dit is een pan, waar je 'smorgens vroeg al je eten inmikt, en dan lekker laat staan de hele dag, zodat je je gang kan gaan, en 'savonds is het klaar!


Wat doe je hier in.... nou, bv. een roast of te wel, een rollade, en je mikt er vanalles bij. Zout, peper, soyasaus, ui, 2 teentjes knoflook en zet het dan op high, voor ong. 2 uren.


OK, dat staat dan lekker te pruttelen, en na die 2 uren gooi je er aardappels, groente (in dit geval worteltjes) en een blikje champignonsoep bij. Dan zet je de slowcooker op low en laat het de rest van de dag lekker staan!

Zo ziet mijn potje er dus uit nu, en het staat nu lekker te staan totdat we gaan eten! Hoe et zal smaken,..... geen flauw idee, dat laat ik later wel weten:-))

6 comments:

Anonymous said...

Ziet er jammie uit!!!! Ben benieuwd of et ook smaakt vanavond!!
Eet smakelijk alvast ;-)

Samira said...

Ben benieuwd!

Die spinazie-feta ovenschotel ga ik binnenkort ook eens uitproberen trouwens. Zag het pakje met mix vandaag al in de winkel liggen!

Groetjes Samira

Anonymous said...

mmmm klinkt lekker, beetje als de AGA, maar ja die is wel iets groter dan deze zo te zien LOL

Andrea

Anonymous said...

ziet er lekker uit ! betekent het dat íe de hele dag aanstaat ??
Wel lekker makkelijk.
Ben benieuwd of het lekker was !
groetjes eliane

Anonymous said...

Ohhh ik wil ook zo'n luie huisvrouwen pan!!! :)

Hoe smaakte het?
Werd het vlees niet heel droog dan?

greetingzzzzzzzzzzzz
Tanja

Anonymous said...

zo dat ziet er lekker uit, jammie.
was het ook lekker??
groetjes Linda