Monday, August 21, 2006

Het eten van vanavond!!Zo stond de roast (wat dus niet een rollade is maar gewoon een stuk beef/rundvlees) te pruttelen in de slowcooker.......

Zo zag ie eruit toen de pan op tafel stond...... zo gaar als boter, viel zowat van de vork af!!!


De rest van het eten, een mengsel van alle ingrediƫnten en ooooh wat rook het lekker zeg... zalig! En gelukkig smaakte het ook nog erg lekker. Als er hier iemand niet gek is op worteltjes, dan ben ik het wel, maar deze smaakten helemaal niet naar wortels.......Nee, naar ui, knoflook, en soyasaus..... zo lust ik ze wel vaker hoor!

Vlees was absoluut niet droog, maar heel sappig en heel gaar! Deze pan wordt hier zeer zeker vaker gebruikt, ik heb een site gevonden die stikt van de recepten hiervoor, klinkt allemaal heel goed, dus maar gauw weer proberen.

Het leuke is, dat ik nog genoeg over heb, dus morgen een makkelijke dag, wat rijst erbij en een salade, hussel even opwarmen in de microwave of oven, maar even zien, en wij hebben weer een zalig maaltje!

5 comments:

Je@net. said...

Ziet er heel smakelijk uit!!

eliane said...

oooooooooo, lekker !! Zo heb je de volgende dag dus ook een makkelijke dag. En wta het salaris betreft dat komt toch nog , heb vertrouwen....:))

groetjes eliane

Andrea said...

uhhhh kun je niet een paar van die dingen richting hier shippen? krijg je van ons dropjes en Allerhandes haha

lucie said...

O dat ziet er lekker uit, zo'n pruttelkoker....dat lijkt mij ook wel wat

groetjes Lucie

snatertje said...

ziet er echt lekker uit zeg.
wat een idee he zo'n pan. geweldig.
Groetjes, Linda