Monday, August 21, 2006

De eerste werkdag.

Vandaag had Henk zijn eerste (tijdelijke) werkdag, bij een installatie bedrijf voor airco's, en furnises. (verwarming) Rond 5 uur kwam ie thuis, moe, voelde spieren die hij in 10 weken niet gevoeld had, maar zeer voldaan van alle arbeid. Hij heeft zelf niet veel gedaan, meer geassisteerd, omdat ie voor dit werk niet de goeie diploma's heeft, die je er voor moet hebben.
Vanmorgen hebben ze een waterpomp geïnstalleerd, later in de middag een vloerverwarming in de nieuwe zaak van "de baas".
Alles gaat er heel relaxed aan toe, ff pauze als je dat wil, en rond half 5 kwam "de baas" zeggen dat ze wel naar boven (zijn huis) konden gaan en een pilsje konden pakken......... OK, vond et al zo'n verdachte geur.... :-)
Maar al met al vond Henk het wel prettig, maar of dit nu het werk is wat ie altijd zou willen doen, dat weet ie eigenlijk nog niet na 1 dag.
Verder is ie een sukkel (sorry schat!!) maar hij heeft niet eens gevraagd wat ie verdiend per uur!!!!! Wát een oen, daar gaat et nou juist om... Heb ik em even goed duidelijk gemaakt ha, ha. Zal ie morgen even vragen....mafkees:-)

4 comments:

Anonymous said...

Fijn dat de eerste dag al met al goed gegaan is!! Was wel heel benieuwd!! Vanochtend dus eerst ff gauw gekeken!!! Moet nu snel naar et werk!!!

Andrea said...

ik was nog wel wakker maar kon niet reageren vanaf de laptop, maar klinkt goed en dat geld, tja daar moet ie dan nog even achteraan haha

corinne5 said...

hahahaha mannen! mijn mini-album zal rond de middag op 2 peas staan, ik zet dan de link in mijn blog!

corinnexxx

Anonymous said...

hahaha mannen he, hihi maar wel fijn dat d eeerste dag goed is gegaan zeg, haha een pilske pakken bij de baas thuis, gezellig.
Groetjes, Linda