Tuesday, November 14, 2006

Even bijkletsen!

Zo, de was hangt, de droger droogt, het eten zit in de slowcooker, lekker makkelijk, tegen etenstijd is dat wel klaar, geen omkijken meer naar!! Dus even tijd om te bloggen!! Heb niet veel bijzonders te vertellen, had een testje gedaan bij Andrea maar ben ineens de hele code kwijt..... Nou ja, we hadden dezelfde uitslag, grappig!!


Vanavond is hier de finale van Dancing with the Stars, uitgezonden door ABC, een Amerikaanse uitzending, maar de meeste goeie series komen daar vandaag.Deze heren zitten in de finale;
Mario Lopez, bij ons ook bekend als een acteur, ben z'n naam even kwijt, in Saved by the Bell, die werkelijk waar ontiegelijk goed dansen kan!En deze heer, Emmit en nog wat....... hihi, een football player, die in de eerste afleveringen zo houterig was als John de Wolff het hele seizoen, maar nu.......man, wat kan die dansen, geweldig!
Morgenavond is dan de uitslag, en heel Amerika stemt natuurlijk!! Zal jullie op de hoogte houden van degene die heeft gewonnen!

6 comments:

jannie said...

leuk programma vind ik dat!!! bij ons begint het weer in februari!! en het grappige is dat marcus van teijlingen nu met een meisje van onze dansschool danst en ze zijn af en toe bij ons aan het oefenen!! een hele aardige jongen is het!danst bij jullie ook niet louis van amstel mee?? of is dat in engeland. die kan ook zo geweldig dansen!! lekker genieten van het dansen marjolein!! groetjes

Anonymous said...

Ik heb het vorig seizoen hier ook gevolgd. Erg leuk! Wij hebben vroeger ook gedanst maar helaas doen we het nu niet meer. Als ik dat programma zie krijg ik wel weer een beetje danskriebels haha. Mireille_A

Je@net. said...

O leuk joh! Dat wordt een gezellig avondje buizen!!!

Snatertje said...

leuk, spannend, hihihih nou zijn wij natuurlijk ook nieuwsgierig wie er wint, goh ja hoe is die knul zijn naam nou in saved by the bell, ligt op het puntje van mijn tong, maar komt er dus niet af.
Veel tvkijkplezier.
Groetjes, Linda

Snatertje said...

whahaha was het niet Screech die hij speelde.
Ja meis, Bengel krijgt nu medicijnen, daarmee kunnen ze zijn leven tot 6 jaar oprekken. Maar ondanks die medicijnen kan zijn hartje er toch ineens mee stoppen, net als wat ermet onze teigetje gebeurde vorig jaar.
OVer een maand moeten ze terug naar wageningen, word er weer een hartecho gemaakt en bloedafgenomen en gaan ze kijken of hij geopereerd kan worden en zo ja, of het in Uden kan, of het in Wageningen moet, want Beestje moet nog wel gecastreerd worden.Al met al een heel gedoe.
Groetjes Linda

Snatertje said...

ben ik nog ene keertje haha ikkemet mijn screech, hihi bedoelde Slater.
hihihi ben neit goed wakker vandaag.
Groetjes Linda