Thursday, November 16, 2006

And the winners are...


EMMIT SMITH AND CHERYL BURKE!!!!!


Met hoeveel stemmen ze gewonnen hebben is niet bekend, maar ooooooh wat dansten ze een gave show afgelopen dinsdag!! Vooral de Freestyle die ze als laatste dans deden was geweldig, maar..... ik vond die van Mario beter (die inderdaad Slater speelde Linda, in Saved by the Bell!!) Maar goed, America has voted, en dit zijn de kampioenen van dit jaar!


Wat misschien wel leuk is om te weten, er danste ook een Nederlander mee, en wel Louis van Amstel, die naar Amerika geëmigreerd is en daar een eigen dansschool heeft.Hij danste samen met Monique Coleman, een actrice, die o.a. in de film Highschool Musical speelt.

Weet niet of die in Nederland bekend is maar hier is ie al 2x op tv geweest en komt a.s. zaterdag weer. De meiden zijn er gek van, en eerlijk gezegd, het is een heel leuke musical, met erg leuke liedjes. Volgens mij Canadees, want binnenkort wordt er opgetreden in Toronto! Tickets......à-la heel hoog, dus dat slaan we maar over, al zou het wel erg leuk zijn......

4 comments:

Anonymous said...

Ja tickets zijn tegenwoordig erg duur. Jammer hoor want het lijkt me wel erg leuk. Dan toch maar gewoon een bioscoopje pikken haha. Groetjes Mireille_A

Je@net. said...

Ja, zo'n avondje uit hakt er aardig in! Maar wel leuk om zo heeel af en toe es mee te maken!

Snatertje said...

hahah ik had al gegoogled en wist dus al dat emmith gewonnen had hiihhihi.
ja avondjes uit zijn niet meer leuk he, kaartjes zijn schrikbarend duur. ik wilde nog een keertje met chantal naar Oebele, ik dacht das leuk, kan ze het vanuit de zaal eens meemaken, zijn de kaartjes 7 euro per kaartje duurder dan bij de tryout in veghel, dus meegedaan met een lezersactie van het zondagsnieuws en zowaar ik heb twee vrijkaartjes voro OEBELE gewonnen, mams blij, kind blij hihihi.
misschien hebben we volgend weekend een uitje naar de rai in amsterdam hihihi een internationale hondenshow, schijnt een hele happening te zijn zo groot. john ging kaartjes halen vandaag op het werk. ben benieuwd.
Groetjes Linda

jannie said...

ja helemaal super programma maar ik ben dan ook wel een beetje dansgek!!luis van amstel ken ik wel (van naam dan natuurlijk) heeft hier in nederland nog een dem gedaan met zijn exdanspartner julie fryer. dat was bij onze dancing with the stars op het nummer ROOD van marco borsato!! helemaal geweldig.