Sunday, November 19, 2006

Shopping is so much fun!!!!


Ja, echt wel, shoppen is heerlijk, zeker als je weggaat voor een bepaald iets, en met veeeeeeeel meer thuis komt! Dat is wat Henk en ik gisteren deden, we gingen weg voor kerstdecoraties, en we kwamen met vanalles thuis! Wel de kerstpullen hoor, maar ook dit.


Jawel, je ziet et goed, een TV!! die lekker in de basement staat. We zagen er een bij Canadian Tire die niet al te duur was, en Henk is eind december jarig en wilde dit wel graag als verjaardagskado. Nou....... goed..... ff prakkedenken en maar besloten om het te doen! Hartstikke leuk, hoekje veranderd en de TV geinstalleerd, en nu hoeft Henk zich niet meer te ergeren aan Desperate Housewives of Grey's Anatomy, maar kan lekker beneden zitten te kijken naar sport.... LOL...... Ook de playstation sluiten we daar op aan, meiden daar zitten en wij lekker boven!


Ook dit is nieuw!!!!! een koffiezet apparaat met timer!!!! 's Morgens wakker worden met de geur van koffie, heerlijk! Die oude was gekregen, en duurde een half uur voordat ie klaar was! Da's niets voor een koffie-holic als ik, dus dit nieuwe ding is zeer welkom! Het werkt goed, vanmorgen was de pot klaar en kon ik zo inschenken!

Ook ik heb wat nieuws, echt voor mezelf, nl. 2 spijkerbroeken. Aangezien ik nogal afgevallen ben, 5 kilo!!! en de broeken om me heen slobberen, vond ik dat ik maar eens wat nieuws moest, dus meteen maar 2 gehaald, en jee wat zit dat goed zeg, een broek die past! Marloes vond dat ik maar ff op de foto moest..........

Dus, hier ben ik, nw. jeans aan, vrij nw. sweater......... 5 kilo lichter, en helaas tekend dat in et gezicht, maar goed, het zal er ooit wel weer es aankomen! Ook Henk nog een nw. broek en zo zijn we allebei weer geheel tevreden! Komende tijd zal er wel meer geshopped worden, Christmas komt eraan, dus.........

8 comments:

jannie said...

leuk hoor zo'n "televisiekamer"
en ook voor de playstation heerlijk. kan je altijd spelen zonder dat je iemand in de weg zit!!!en kerstinkopen doen is altijd helemaal leuk natuurlijk. ben nieuwsgierig hoe het dar bij jullie in de straat versierd wordt met de kerst!! allemaal lichtjes natuurlijk vind ik ook helemaal super. maak je daar ook allemaal foto's van marjolein???
groetjes jannie

Snatertje said...

Heerlijk he shoppen. leuke dingen hebben jullie gekocht. inderdaad meis je ziet het in je gezicht dat die 5 kilo eraf zijn.
Maar vergeet niet dat er veel is veranderd bij jullie he.
ooo leuk shoppen voor de kerst, kan nie wachten tot we de boom op gaan zetten en ik ben benieuwd of onze boom de kerst overleeft met die kleine rooie in huis zeg, das me toch een donderstraal
Groetjes, Linda

Je@net. said...

Heeeeerlijk zo'n shopping day!! Fijn dat jullie er van genoten hebben en je es uitgeleefd hebben!

Anonymous said...

Dat doe je goed 5 kilo! Kun je je met alle feestdagen lekker laten gaan haha Mireille_A

=Marianne= said...

Shoppen is altijd geweldig, toch? En dan thuiskomen met van die geweldige dingen waarvan je keer op keer kan genieten is helemaal top. Krijg al helemaal trek in koffie bij het zien van je nieuwe aanwinst. Een basement lijkt me geweldig alleen ik zou er wat anders van maken .... 3 x raden ... nou ja aan 1 x heb je denk ik ook genoeg :)
Het afvallen zie je duidelijk en het is toch heerlijk als je dan weer iets nieuws aan kan trekken en mocht je er over in zitten ... ik heb nog een heeeeel goed recept en ben zelfs bereid om de pepernoten op te sturen.

Andrea said...

Er gaat niks boven een lekker kopje koffie , goeie koop dus em die tv ook!!
Wel goed van die 5 kilo, leuke reden voor nieuwe kleren ;-)

Francine said...

Lieve Sint,
ik wil ook een koffiezetter met een timer, net als Marjolein ;-)

eliane said...

nou jullie hebben een beste slag geslagen, leuke spullen !
maarre die 5 kilo...komen die er gauw bij want je bent wel erg magertjes in je gezicht.

Leuke wordverification dit keer:
bhaheks...................