Tuesday, October 17, 2006

Schoolfoto

Marloes kreeg vandaag haar schoolfoto mee....... Oeps, was die even teleurgesteld, en eerlijk gezegd.. ik ook wel wat. Dit is niet echt Marloes zoals ze is. Maar dat krijg je, als je wilt gaan lachen en de fotograaf drukt te snel af..... zodat je nog maar halverwege bent met je lach. Toch..... vind ik em wel lief, heb haar beloofd dat ie niet pontificaal in de kamer/gang komt te hangen, maar ergens waar ie niet in et oog valt.... mijn hokkie,.....slaapkamer??
Dan zelf nog maar eens een leuke foto maken van haar, met eens een andere achtergrond dan blauw..... Waarom is dat toch altijd blauw??

4 comments:

Je@net said...

Ooooh, maar die valt nog best mee!! Dacht dat et nog veel erger was! Daar kun je best een mooi lootje mee maken!
Hi, hi, Marloes, wil je mijn ID pasfoto es zien? Die is pas erg!! Herken mezelf niet eens!!

jannie said...

ja ik vind hem ook wel meevllen hoor!!! maar goed vind mezelf ook nooit mooi op foto's staan dat is denk ik voor iedereen hetzelfde!!! je wordt een mooie meid marloes!! groetjes uit leeuwarden

Eva said...

tja..............
blauw...
dat kennen we, is blijkbaar iets internationaals. De schoolfoto van Daan was het ook net niet; een beetje scheel en afschuwelijk blauw.......
Dan is deze foto zo heel gek nog niet, maar dat marloes die niet in de huiskamer of gang wil....
ik sta daar helemaal achter, lol

Alette said...

Meevallen??? Ik vind 'm juist heel erg mooi. Het is niet zo'n gemaakte foto. Dus Marloes deze mag gerust in de kamer hangen hoor meis, je staat er goed op :) :)

gr Alette