Sunday, October 15, 2006

Lummeldagje
Vandaag was zo'n dag, van lekker aanlummelen en doen waar je zin in hebt! Wat was opvouwen, (absoluut geen zin in maar ja moet gebeuren), muffins gebakken, nee, geen foto, totaal vergeten maar oooooooh ze zijn lekker!!! Henk en Marloes bezig in de basement met de electriciteit, Anouk naar een vriendin en de manege...... En ik heb lekker gescrapt!

Deze Layout is totaal gelift, behalve het papier en de foto, is ie precies hetzelfde als m'n voorbeeld. Dankzij Jeanet zag ik em op het www, en wist meteen wat ik ging doen. Het komt vast door alle ellende die ze op school had, maar ik moest en zou deze LO maken. Ik ben bang dat ie nog een keer moet, want eigenlijk is ie voor Marloes haar album maar...... ik vind em zelf ook zo super, dus waarschijnlijk maak ik em nog een keer met ander papier, maar wel deze manier.... Geeft niet, dan hebben we er allebei een.

Tijdens het scrappen had ik gezelschap


Sammy vindt er niets aan om alleen te liggen, dus omdat Marloes en Henk in de basement bezig waren, ikke in mijn hok zat, besloot dametje maar bij mij te komen liggen en heeft hier heerlijk liggen slapen..... gezelschapsbeestje!!!

4 comments:

Je@net said...

Wat een super lootje Marjo!!!! Ontzettend gaaf geworden!!

marinka said...

Prachtige pagina Marjolein, jammer dat ik de journaling niet kan lezen... Kan me zomaar voorstellen dat ik ook zo'n pagina ga maken!

jannie said...

gezellig he dat sammy erbij komt liggen alles goed met hem???

MaMaLoT said...

Mooie layout Marjolein! En wat een schatje is die kat van jullie! Wel gezellig toch, zo'n gezelschapsdiertje...?