Tuesday, October 10, 2006

De basement vordert.......
Het werk in de basement is het weekend ook nog verder gegaan, de ochtenduren waren we tenslotte nog thuis, dus die moet je dan benutten! Dit wordt de kast op Marloes haar kamer, zelf een inbouw maken is zo gedaan, en dat scheelt weer een kopen! (alleen is ie nu druk aan et timmeren omdat het scheef was.....aiaiai, geen goed timmermansoog het weekend ben ik bang!)

Dit is de doorgang, een deurpost zit er al in, de deur komt later. Achter de balken staat de verwarmingsketel die mooi weggewerkt wordt, met ook een deur erin zodat je er, als het moet, bij kan. Het meeste framewerk is nu klaar, en de electriciteit moet nu nog gedaan, goede bedrading, stopkontakten, spotjes in het plafond, eventueel...... En dan wordt het een kwestie van gipsplaten tegen de muur, verven en inrichten..... Het schiet op, tenminste, met de kamer van Marloes, er is nog genoeg wat gedaan moet worden, maar ja, je kan niet alles tegelijk!

3 comments:

Je@net said...

Zo zeg, dat gaat zeker lekker!! Wordt vast en zeker een super mooi kamertje!!
Well done!!

D@nielle said...

nou bij jou is er in ieder geval schot in de zaak. Bij ons ligt het verbouwen stil helaas. Marloes krijgt vast een prachtige kamer !

eliane said...

dat schiet al lekker op zeg !!
wordt vast een leuke kamer !