Wednesday, October 04, 2006

Dutch Goodies!! Thanks Mom!

Dat et kwam, wist ik maar wat er in zat......was echt een verrassing! Mijn moeder was zo vreselijk lief een pakketje met de door ons zo gemiste Honig mixen te sturen........Oooooh jammie, Macaroni Stoganoff, Spaghetti saus, TAGLIATELLI!!!!!!!!!!, Groentesoep en Chinese tomatensoep. Die laatste speciaal voor Henk, die vind dat zo lekker, en ik griezel ervan, maar zal et heel moedig gaan eten! Ook nog een zakje drop en kauwgom, en lieve foto's van broerlief met vriendin en kinderen! Zo ontzettend leuk is dat, om een pakje met goodies te krijgen, de meiden waren helemaal hyper,...."Aaaaaah Tagliatelli saus........mahaaaaaaaam, eten we dat morgen please!!!!!????" Ha, ha, geweldig, ik schiet wel naar de winkel voor de benodigde pasta en champignons hoor, mij doe je geen groter plezier dan een pan met dit heerlijke eten! Dus........lieve mam..........morgen zitten wij hier lekker te smullen van je gulle gaven! Heel heel hartelijk bedankt, je bent een schat!
Love ya!

3 comments:

Je@net said...

O jammie, dat wordt smullen!! Smakelijk eten allemaal!!!

Anonymous said...

Aaaaahh....die dropjes!!!
Van dat merk ben ik verslaafd aan de "parkeerwachter zwart" dropjes..... zo'n zak is bij mij dus echt in één keer leeg!!! (En dus koop ik ze maar niet zo veel meer, hoewel...ik ben nu met het laatste beetje van de zak bezig die ik vanmiddag open heb gemaakt.....*bloos*)
Maar als ik dit zo lees bij jou, geloof ik niet dat ik Holland missen kan.....hoewel het beter zou zijn voor mijn lijn natuurlijk!!
Verder wordt het qua eten een feestweek begrijp ik!!
Eet ze allemaal en geniet ervan!!!!

groetjes, Wilma

eliane said...

heerlijk en ook daar zijn moeders voor................of niet soms ?? Lekker eten !!