Sunday, September 03, 2006

Bleh dagje

Ik voel het nu al, ik heb vandaag een BLEH dag....Weet niet waarom, maar het zit vandaag niet lekker.... Of het is het weer, of het is het idee dat over 2 dagen de meiden naar school gaan.. Geen idee, niks wil, heb nergens zin in.... Naja.... zal wel weer beter worden, een "off day" mag tenslotte best wel eens na 11 weken hier en nog maar 1x een slechte dag gehad te hebben.
Heb de plant maar even op de foto gezet, die gisteren gekocht is.....

De pot is dus gewoon van een soort rietachtig materiaal, met plastic aan de binnenkant tegen het lekken, mán wat mis ik hier de normale Ned. bloempot, gatsie, hier is alles van plastic en dus zo stom als wat, of het is van steen en je betaald er kapitalen voor.

Net als de planten hier trouwens, ik word hier raar aangekeken dat ik échte planten heb, de meesten hebben hier van die "fake" gevallen, zo plastic als et maar kan, ja, handig, hoeft geen water, maar dat is toch niet de echte gezelligheid vind ik hoor. Een echte plant is gewoon........... nou ja, écht! Dan maar zoeken voor een mooie, en wat meer uitgeven voor een goeie pot, dan zo'n maf plastic geval hoor, veel leuker!

7 comments:

Elly Bleys said...

Hello!Marjolijn zie dat het je goed gaat hier in Canada.
Ja er moeten ook wel eens een paar rot dagen tussen zitten hoor!
Maar je weet wat ze zeggen!
Your not much ..if you,r not Dutch!!! Groetjes van Elly(beertje)

paule said...

Nou helemaal niet raar dat je een bleh dagje hebt! Zou ik ook hebben als ik niet eens een fatsoenlijke plant in een mooie pot kon kopen! IOk kom altijd zo graag bij de intratuin, die hele grote tegen over de Appie Happie weet je wel......
Gelukkig heb je een mooie plant gescoord en de pot, ach daar kijken we gewoon om heen, morgen schijnt de zon weer lieverd! Zet hem op!

Andrea said...

He Meis, petje af hoor, ik had zo'n blehdag al veeeeel eerder gehad!
O.k. op lijstje schrijven"zoeken naar bloempot"en dan als de meiden naar school zijn lkeker op zoek!

Francine said...

Hoop dat je bleh dagje snel over is meid!

eliane said...

mag best zo'n blehdag! Dat hebben we allemaal wel eens en jij natuurlijk helemaal in je nieuwe stek, logisch hoor en maar gauw op zoek naar een fatsoenlijke plantenbak/pot. Die plant is wel heel mooi !!

snatertje said...

he joh zo'bleh dagje hoort erbij hoor. de boog kan niet altijd gespannen zijn enne dat joumeiskes naar school gaan morgen is toch ook super spannend. tis allemaal nieuw en vreemd.
ik vind echte planten ook mooier dan die nepperd hoor, geeft veel meer sfeer.
Liefs, Linda

Fleur said...

Kan me helemaal aansluiten bij wat de anderen ook al hebben geschreven. Als je het even een dagje moeilijk hebt, kun je zo verlangen naar het vertrouwde.

En..... hoe was de eerste dag van de meiden (hoe het ook was, ik bewonder hun moed voor de stap om op die leeftijd zo'n avondtuur in te gaan!) een beetje als beverley hills nain-oo-too-wan-oo....? -;)