Tuesday, August 29, 2006

Krakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!

OK, een heleboel gekraak, niet wetend waar het vandaan kwam, allemaal tegen elkaar roepend "Wat doe je nou toch?" En toen... keken we uit het raam en zagen we dit......... De boom die rechts in de tuin stond, was met luid gekraak afgebroken, over de schutting van de buren, zo in hun tuin gedonderd...... :-( Enig idee hoe ik hier stond te shaken...... Nou, behoorlijk, alleen thuis met 2 meiden, kon Henk niet te pakken krijgen en wist werkelijk niet wat te doen!
Ben natuurlijk naar de buren gegaan, en haar reactie, nou, sorry, maar het was alsof ik zélf die boom omgeduwd had! Niet echt leuk kwam dat op mij over, ik kan er ook niets aan doen, geen flauw idee waarom die boom omdonderde!


Zo ziet het er van dichtbij uit, waarschijnlijk is er toch een verrot stuk binnenin, geen idee. Henk en z'n collega zijn nu bezig de boel af te zagen, hoe het verder moet, geen idee, alleen weet ik wel, dat ik heel, maar dan ook heel erg blij ben dat er niemand in de tuin van de buren aanwezig was, én dat ie zo gevallen is, en niet in de richting van de huizen.........

8 comments:

Anonymous said...

wow, wat zul je geschrokken zijn!
net wat je zegt: blij dat er niemand in de tuin was of dat ie op de huizen viel!

hopelijk ben je nu van de ergste schrik bekomen

groetjes
anita

Anonymous said...

Hemeltje lief, wat zullen jullie geschrokken zijn! Wat een toestand zeg! Hou de reactie van buuf ook maar op schrik! En dan kun je gekke dingen zeggen! Dat zakt ook wel weer!!!
Sterkte hoor!!

Anonymous said...

Nou ik hoop dat je inmiddels een beetje bekomen bent van de schrik!

Gelukkig is er verders niets ernstig gebeurt zeg!

Anonymous said...

Oh my goodness... kan me zó voorstellen hoe je je voelde (herinner je nog mijn naar beneden komende planken?).... Wel vervelend dat buuf niet echt leuk reageerde... alsof hij er inderdaad wat aan kan doen!

Jolanda said...

Dat zal inderdaad wel schrikken zijn geweest. Hopenlijk komt het nog goed met de buren :)

Andrea said...

jee marjolein, kan me zo voorstellen dat je gescjrokken bent en inderdaad wat een geluk dat er verder niks gebeurd is1
en die buuf, ach zulln we het maar op de schrik houden ...

Paule said...

O jee, vreselijk Marjolein! Geluukig is het met een siser afgelopen, afgezien danv an de reactie van de buren.

Petra said...

Dat is schrikken zeg! Ik denk inderdaad dat de reactie van de buurvrouw er een van schrik was. Jullie kunnen natuurlijk het hout verdelen.