Wednesday, August 30, 2006

The day after!
Zo ziet het er nu uit, de kale boomstam! Henk is gisteravond dik 2,5 uur bezig geweest, samen met een collega die vroeger dit soort werk gedaan heeft, bomen omhakken, in stukken zagen enzo, en 2 buurmannen hielpen ook mee!

Dit is er over van de boomstam..... waarschijnlijk wordt dit opgehaald door iemand die het wel kan gebruiken voor de open haard! Nou, van mij mag ie hoor, dan zijn wij et kwijt!

En dan nog de stapel takken die er van de boom afkwam. Nou, hoe we dat opruimen, geen idee, of het wordt weggebracht, of we huren een apparaat dat je van die houtsnippers kan maken, en mikken dat achter in de tuin! We zien wel, die boom is weg, de schade valt mee, buurvrouw reageerde natuurlijk zo door de schrik, dat snap ik ondertussen ook wel, en ik ben weer bijgekomen, gelukkig.

Henk, die verrekt van de spierpijn, het zijn behoorlijk dikke takken, en die lagen allemaal bij de buren in de tuin. Hij moest dus tak voor tak over de schutting mikken...... zal die even spierballen krijgen zeg, heerlijk:-)

No comments: