Thursday, August 17, 2006

Fietsen in Canada!!Eindelijk hebben we de fietsen eens gepakt, Anouk en ik, om te kijken hoe ver het is naar haar school. Die begint tenslotte 5 september, dus moeten we de route wel goed weten.
Dolle pret, want de banden waren wel wat zacht, maar goed, we gingen ervoor!

Helemaal klaar voor de start, en even aan Henk gevraagd of ie wat foto's wilde schieten, dat moet natuurlijk wel vastgelegd worden!


Nog even zwaaien, en toen gingen we op pad.... Mensekinderen, wel even heel wat anders dan in Nederland hoor, daar is alles lekker vlak..... Hier trap je je et apezuur, wat een heuvels, dus zeer goed voor de lijn!

Al met al waren we redelijk snel bij school, auto's gaan netjes met een ruime bocht om je heen, dus daar hoeven we niet bang voor te zijn, en....... in 5 min. waren we weer thuis, want, het ging nu van de heuvel af!! Volgende keer weer, maar eerst harde banden, wat lastig gaat als de fietspomp in Nederland is..........

4 comments:

Je@net. said...

Geweldig!!! En hoe fietste je nieuwe fiets Anouk??

Mireille said...

whoa! Ziet er goed uit!!! Grappig. DIe ene keer dat ik in Canada was zag in niemand fietsen.. =)

Fleur said...

jaa dat vroeg ik mij ook af; is fietsen een beetje gangbaar daar of zetten jullie een hele nieuwe trend?
Wel superstoer hoor die heuvels op! Zo hoeven jullie niet meer naar de sportschool.

Dutchie in Canada said...

**Fleur

Je ziet hier wel fietsen hoor, maar meest van die cross gevallen. Verder zijn ze levensgevaarlijk, steken geen handen uit enzo, dus als je in de auto zit moet je heel goed opletten. Maar mijn Ned. fiets is hier heel apart, dat noemen ze hier een "old geezer" bike, oftewel een "oude ******" fiets:-))) Vandaar al die blikken, maar da's wel leuk!