Friday, August 18, 2006

Eet smakelijk!

Vanavond krijgen we eters, en dit staat er op het menu! Straks alle ingrediënten even halen, en dankzij de voorraad mixen meegenomen uit Nederland.....zal het best lukken!!!

Kip met spinazie uit de oven

Ingrediënten
300 g strikjespasta
150 g Iglo bladspinazie (diepvries)
350 g kipfilet
200 g broccoli
50 g margarine
2 el olijfolie
1 zakje Knorr Mix voor Italiaanse kip-pesto
60 g paneermeel

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C, gasovenstand 6).Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.Ontdooi de spinazie. Snijd de kipfilet in reepjes en verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de margarine in kleine stukjes.Verhit de olie en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Bak dan de broccoli en de spinazie mee.Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus nog 3 minuten zachtjes doorkoken.Schep de pasta door de kipschotel en doe alles over in een ovenschaal.Bestrooi met het paneermeel en verdeel de margarine over de schaal.Bak de schotel in ca. 30 minuten goudbruin.


Zou het echt eens proberen, is heel erg lekker! Dus, eet smakelijk!

1 comment:

Je@net. said...

Klinkt heerlijk sis!! Zal et recept ff opslaan!! Enne...fijne avond gewenst natuurlijk!!!!