Thursday, August 31, 2006

Farmer's Market

Vanmorgen ben ik met J. naar de Farmer's Market geweest, wat eigenlijk het Engels is voor de Markt!
Alleen vindt je hier behalve fruit, groenten, aardappels e.d. ook vlees, brood, gebak, verse koffie in allerlei smaken, craft artikelen, kortom, vanalles!
Heel gezellig en we hebben even lekker rondgesnuffeld. Toen zei J. dat er volgens mijn schoonzus hier ook een Nederlandse kraam was, dus, deze dame even op speurtocht natuurlijk. En ja hoor, echt Nederlands brood!!!!!!!! Ik kocht er 1, en de verkoper zei dat dat heerlijk brood was. "Ja, weet ik" zei ik, in het Engels. "Dat is Nederlands brood, en ik ben Nederlandse!" " Hee" zegt ie "Your English is very good" "Thanks!!!" was mijn reactie natuurlijk ha, ha, en toen ging ie dus over in het Nederlands, heerlijk is dat zeg, met zo'n lekker Engels accent! 60% van zijn klanten is Nederlands, en werkelijk, hij verkoopt als een gek! Ik weet wel dat als Henk ziet wat ik heb, dat brood, en......... gevulde koeken!!!!!, ik er vaker heen mag! En wat nou zo leuk is, hij verkoopt ook suikerbrood!! Voor $ 3,75, wat niet echt goedkoop is, maar omgerekend toch eigenlijk wat je er ook in Nederland voor betaald.

Aangezien ik van Jeanet mijn digi mee moest nemen (en ik altijd naar Jeanet luister LOLOL) heb ik natuurlijk even gevraagd of ik een foto mocht maken! Ja hoor, geen probleem. Ha, ha, had je de meiden moeten zien zeg, schaamden zich rot voor mij, dat dรณe je toch zeker niet, wat zullen de mensen wel niet denken. Nou, dan kennen ze mij nog niet, lekker wel natuurlijk, kan mij dat nou schelen! Ze kennen me toch niet, en...... ik ben Dutch, I don't care!!

Ook nog een kwart pond French Vanilla coffee gekocht, dat is toch zo ontiegelijk lekker en de meiden lussen dat ook erg graag, zo kunnen we eens gezellig samen een bakkie leut drinken. Wel aan de prijs, maar ach, voor een keertje moet dat kunnen!

5 comments:

Anonymous said...

ziet er allemaal yummie uit!

Anonymous said...

Gaaf man! Wat leuk om daar een Nederlandse kraam aan te treffen!! Wat zullen jullie vanaaf smullen van die gevulde koeken!! En een suikerbrood...jammie!! Jij mag vast vaker naar de markt!! LOL

En laat die meiden maar lachen, zussie wil mee genieten van alles wat gebeurt over de grote oceaan!

Anonymous said...

Leukkkkk zo'n markt met allemaal bekende dingen,geniet ervan!!

Paule said...

Waar is deze markt? Een oude schoolvriend van Lolke woont ook in Canada, in Hamilton, en hij werkt bij een slagerij, weet de naam even niet, maar ze hebben ook veel friese Hynders. En hij staat dus ook altijd op zo'n farmersmarket. Ik weet de naam even niet, maar Lolke vast wel!
Wij zijn in 1998 bij hem geweest en dus ook mee naar de markt! Een hele belevinis. Daar kunnen de nederlande marktlui nog van leren!!

corinne5 said...

nouja dat zal je nou ook niet hebben verwacht daar tegen te komen hahahah, enne gewoon foto's maken hoor er moet toch iets gescrapt worden!

corinnexxx