Wednesday, July 12, 2006

Foto's van Anouk haar verjaardag.

Dat verjaardagen hier in Canada heel anders gevierd worden dan in Nederland, dat wisten wij al. Niet allerlei hapjes en drankjes, maar vaak even cake and icecream en na een uurtje gaat iedereen weer naar huis. OK, goed, hadden we Anouk op voorbereid.... Maar..... gelukkig woont m'n schoonzus hier, dus dat waren er al 5 die kwamen!! Ook Henk z'n pleegbroer (een echte Canadees) met vrouw, dochter en 2 kleinkinderen, ja, zij wilden ook wel komen, en dan waren er nog goeie vrienden die Henk hier heeft gemaakt tijdens zijn vakanties de afgelopen jaren, dus die ook uitgenodigd!
Oh boy, wat is ze verwend!! Zo'n verjaardag heeft ze zelfs in Ned. nog nooit gehad, dit was super, ik ben zo blij voor mijn kleine meisje, want ze zag best op tegen haar eerste verjaardag hier, zonder alle fam. en vrienden in Ned.
Daar is ze hoor, apetrots, met haar verjaardagstaart, natuurlijk poseren voor mam!

Er waren natuurlijk kado's en veel ook........ o.a. dit net, gekregen van Grace, en gekocht bij IKEA afgelopen zaterdag. Hier kan ze leuke prullen in opruimen, of wat knuffels als die eindelijk komen.Nog even een aantal foto's van kado's die ze gekregen heeft, het is echt teveel om op te noemen.

Een opwindbare "schudbol" het is alleen niet echt een schudbol, waar dolfijntjes in zitten en het maakt muziek.

Allerlei leuke dingen voor op haar kamer, wat snoepjes, een "Knock my door first" hanger, gewoon leuk, van haar grote neef Dan.

Van Grace leuke mandjes om spul in op te ruimen, een wekker, en dat grote net, leuk, allemaal voor haar kamer. En dan is dit nog niet eens alles, nog een badlaken met dolfijnen, een quilt voor op bed, borstel set, pyama, lunchpale, (dat kan haar lunch en drinken voor op school koel houden) en ik weet gewoon niet wat nog meer. Al met al een superavond heeft ze gehad, en echt een verjaardagsgevoel, gelukkig!

4 comments:

eliane said...

wat leuk dat het zo'n fijne verjaardag is geweest. ik kan me heel goed voorstellen dat Anouk tegen haar 1e verjaardag in Canada op zag.
Mooie foto's hoor.

groetjes eliane

Alette said...

Zo te zien was het een geslaagde dag, altijd spannend natuurlijk. En wat een mooie fiets, wow daar kan ze mooi op rond touren.
Wonen jullie vlak bij de school? Hebben ze er al een kijkje genomen? Wanneer moeten ze weer naar school?

gr Letje

Francine said...

GEFELICITEERD ANOUK!!!

snatertje said...

Anouk meissie, nog gefelicteerd met je verjaardag, we zijn net terug van vakantie en las dat je jarig was geweest.
ooo wat ben je lekker verwent, als straks al je eigen spulletjes er zijn, kan je lekker je kamertje leuk inrichten met alles.
Groetjes Linda en de rest.