Monday, December 11, 2006

Vreemd......

Door Paule ben ik de klos.... Ik moet nadenken over 6 vreemde dingen aan mezelf. Nou, dat is een hele opgaaf hoor, er zijn er vast genoeg, maar of ze nu allemaal "vreemd" zijn, geen flauw idee. Doe m'n best en ga er eens rustig over nadenken..
1. Vreemt is, dat ik al jaren last heb van het feit dat ik niet goed kan spelen.... vooral de "d" en de "t" leveren veel problemen op. Zit nog altijd het woord "langer" te maken om er achter te komen of het eindigd met een D of een T.... Dus bovenstaande kan ook fout zijn! Niet dat alleen is een probleem, zelfs het woord "nieuwsgierig" heb ik jarenlang verkeerd geschreven..."nieuwschierig, vond ik veel logischer, totdat mijn moeder me in een email met grote letters wees op mijn vout.. LOL..... vreemd he?
2. Als ik zit na te denken, zit ik altijd aan m'n haar te draaien, lastig, want het is kort, dus er valt niet zoveel te vinden.... Maar goed, is dat vreemd?
3. Ik kan absoluut niet typen als er iemand achter me staat, dan gaat het op de kop verkeerd, type ik constant de verkeerde letters en kan me totaal niet concentreren op wat ik type. Dus..... zeg ik meteen, "Wegwezen, kijk niet op m'n vingers, dan wil et niet!"
Vreemd??
4. Ik kan heerlijk in mezelf lopen te praten als ik hier alleen ben, wat ik ook doe, af en toe moet ik even geluid horen en aangezien er dan niemand is, moet ik het zelf maar doen......
5. Wat ik heerlijk vind, is de radio keihard aan hebben, op m'n favoriete radiostation hier, CD 98.9 en met de meeste nummers keihard meebrullen. Vooral zo'n "Golden Oldie" of een Kerstliedje wat nu heel vaak is natuurlijk...... Maar of dit nu vreemd is.......
6. Als ik in de auto zit, en ik heb een cd aan die ik geweldig vind.... dan heb ik een groot probleem, dan let ik nl. totaal niet op het verkeer of op stoplichten, brul mee, zit half te swingen achter het stuur, en veroorzaak zo vast nog eens een groot verkeersongeluk:-) Tot nu toe.... alleen maar 1x door het rode licht gereden.... Mazzel toch?
Nu de meest rottige klus, dit moet weer doorgegeven worden.... Ok, Andrea, Mireille A., Letje, Linda en Marianne als jullie het leuk vinden, mag je dit vreemde verzoek ook op je blog plaatsen!

5 comments:

Marjo said...

Nou als dat alles is... ;-) ik schrijf ook al jaren nieuwschierig met een ch... en gooi d's en t's regelmatig door elkaar (ooit van een lidteken gehoord?? gelukkig kwam ik daar op tijd achter (zie blog). Wel heel leuk om van iedereen te lezen wat ze zo vreemd aan zichzelf vinden. Meid, je bent zo gek/vreemd nog nog niet :-))

Snatertje said...

whahaha vind je het erg als ik oversla, aan mij is namelijk alles vreemd en das te veel om op te noemen LOL, hihihi maarre ik herken dus wel jou "vreemde"dingen va je zelf, hihih die doe ikke ook hahahahahaa eh d of t ff langer maken hiiihi, muziek aan meebleren en nergens meer op letten en je vervolgens de pleurig schrikken omdat iemand je op je schouder tik, ik rij dan geen auto, maar wel fiets LOL.
nou ik ga mijn lachspieren weer eens trainen, ik ga zo qweer naar het zwembad hihihi.
Eerst nog de sluetls naar de ortho brengen dochterlief is die vegeten en kan anders niet binnen strakkies. hiihi
Groetjes linneke.

Anonymous said...

Nou ik zal er eens even over na gaan denken haha.
Groetjes Mireille_A

Je@net. said...

Ach, altijd al geweten dat je een rare was ;-)

jannie said...

ja als je er goed over na gaat denken hebben we allemaal wel vreemde dingen toch???moeilijke opdracht!!HAHA