Saturday, December 09, 2006

Sneeuw perikelen en Bohemia......


Gisteren met de meiden naar Brantford gereden...... wat een crime, niet dat de wegen nou nog onder de sneeuw lagen, want dan ging ik gewoon niet, maar....... Ken je dat, rijden op wegen waar af en toe wat sneeuwblubsie ligt, en dan komt er een vrachtwagen langs....... ZOEFFFFFF allemaal blubsie op je voorruit... OK, normaal gesproken niet erg maar wel als je ruitenwisservloeistof op is......Goed, ergens gestopt en een half flesje water over de voorruit gemikt, ruitenwissers aan, en er was weer helder zicht! Toen..... kwamen we op de hoofdweg om Brantford in te komen, heerlijk nog meer vrachtwagens, nog meer blubsie... met gevolg dat de voorruit onder de troep zat en ik bijna niets meer zag. Wat een geluk dat daar de Scrapbookstore zat zeg.... mooi excuus om even te stoppen en de voorruit schoon te maken. Natuurlijk ga je dan even naar binnen! Niet mis, want, ze hadden net vers uit de doos de nieuwste Bohemia Christmas lijn binnen, en tja, als er dan een pakket ligt met alle vellen, tags en monogrammen, dan weet je als scrapper wat je wilt. Dit dus

Ben er helemaal happy mee, want ik heb leuke ideetjes in een magazine gezien, en ga straks met de meiden ff naar buiten om een foto shoot te houden, als et lukt, en ga deze lijn dus niet voor Kerst maar voor Winter foto's gebruiken! Nu maar even duimen dat de foto's worden zoals ik het graag wil!

Daarna zijn we nog even naar de Mall gegaan, en hebben Marloes en ik samen sweaters gescoord, leuke deal, 2 voor $ 30,-- zonder tax. Dus dat is super, anders kwam er nog eens 14% overheen. Leuke dingen zo voor deze maand, scheelt toch eventjes. Marloes was zo weg van de sweaters dat ze er nog een heeft gekocht, dus die kan er weer even tegen. Eigenlijk heten die dingen "hoodies" omdat er een muts aan zit, maar ze zitten lekker en dat is et belangrijkste!

3 comments:

Je@net. said...

Papier is keigaaf sis!! Hi, hi, kan ook niet anders, want ik heb et zelf ook!! Ben benieuwd naar d efoto's die je gaat maken!!
Maarre....waar blijft de foto van de hoodies ;-)

jannie said...

mooie kleuren van het papier!!! en heb je ook nog ruitenvloeistof gekocht!!!HAHA
groetjes jannie

=Marianne= said...

Wauw, mooi papier .... Kan me voorstellen dat je dat toch mee moest nemen. Hoodies, geweldige naam.