Tuesday, December 19, 2006

Red LobsterHier zijn we gisteravond geweest, met Rick en Laurie, om Laurie's verjaardag te vieren! Ze wilde graag uit eten in Brantford bij the Red Lobster, en vond het leuk om ons mee te nemen. Nou.. kan je vertellen, wij ook!! Tjongejonge, wat was dat lekker zeg! Helaas waren de batt. van de digi leeg, dus ik heb maar wat plaatjes van de site geplukt.


We begonnen met een appetizer;


Lobster and Seafood-Stuffed MushroomsFresh mushrooms with a seafood, broccoli, rice and cheese stuffing, smothered in white Cheddar cheese and baked until golden brown.


Dit...... was om te smullen zo lekker, daar kan je gerust je hele maaltijd van maken hoor, geen probleem! Maar dat hebben we maar niet gedaan, want er waren genoeg andere dingen.Henk en Rick hadden the Ultimate Feast, crablegs en lobster, en ze hebben gesmuld! Wat Laurie precies had, weet ik niet meer, maar in ieder geval Lobster, dat is haar favourite! En ikke, ik speelde op safe, had nog nooit lobster gehad en stel je voor dat ik et niet lekker vond dat zou natuurlijk een ramp zijn, dus...... Ik heb lekker allerlei vis van de grill gehad.


The Big Island Seafood Grill, with jumbo sea scallops, jumbo shrimp and fresh salmon. The bigger the seafood the bigger the celebration.

Wauw, super, nooit zo lekker vis gegeten, helaas was de zalm op en dat heb ik vervangen door Tallapia..... vraag me niet wat dat in et Nederlands is, geen flauw idee, maar et was niet te versmaden! Dit alles werd genuttigd met een heerlijke Singapore Sling..... oh boy, die zijn me toch lekker, dat doe ik vaker! Al met al een beregezellige avond gehad, lekker gegeten, gezellig gekletst en veel gelachen, een avond met een gouden randje!

8 comments:

Francine said...

ooooooh HEERLIJK, ben dol op vis. En op kreeft.

Je@net. said...

Jummie, ziet er lekker uit zeg!! Kan me voorstellen dat jullie een heerlijke avond gehad hebben ;-)

jannie said...

mou weer een gezellige en lekkere avond marjolein!! heerlijk toch
groetjes jannie

mireille said...

oh mijn hemel!!!
*KWIJL*

Anonymous said...

mmmm dat ziet er allemaal lekker uit zeg!!! Krijg er honger van! Mireille_A

Birgit said...

Hmmm, ziet er heerlijk uit, lekker zo'n gezellig avondje!

eliane said...

mmmmmmmmmmm, zalig ben dol op vis en ook kreeft.

het ziet er lekker uit !

Liesbeth said...

tallapia is gewoon tallapia bij ons. Heb het nog nooit gegeten, want jammer genoeg komt hier weinig vis op tafel, sinds Coen zijn juf heeft gezegd dat zij geen vis lust. En sinds die tijd gaat Coen visloos door het leven en wij ook want het stinkt....