Sunday, December 03, 2006

Christmas shopping and Party

Gisteren zijn we weer druk aan et shoppen geweest in Brantford voor Kerst. Leuk hoor, allemaal heel geheimzinnig door de Mall lopen, de meiden samen en Henk en ik. Wij, de meiden en ik, zijn klaar, Henk moet nog......voor mij haha, ben zeer benieuwd, hij heeft nog niet alles zegt ie:-) Nu moet alles nog ingepakt worden, ook zo'n leuk werk, de meiden hebben gisteravond al wat gedaan.


Een gedeelte van de kado's voor Henk en mij..... en ik, ga morgen maar eens aan de slag, alles weg, en dan kan ik rustig bezig!! Zal er dan wel heel wat voller gaan uitzien.


Henk en ik hadden gisteravond een Christmas Party van Henk's werk. 7 Collega's met vrouw, de baas en z'n vrouw, lekker aan de borrel en appatizers en toen aan het diner! Steaks en kip van de BBQ, met heerlijke salades, gepofte aardappels, drank en natuurlijk ijs na. Daarna nog wat gedanst en toen naar binnen in het huis naar de basement waar de mannen gingen poolen en verder hebben we ons bescheurd met de Karaoke machine! Man, wat kan je (nee ik niet) vals zingen als je teveel op hebt! Het was dus ontzettend gezellig en rond half 1 gingen we naar huis, en kregen we allemaal nog een prachtige Poinsettia mee, die hier staat te pronken in de kamer.

6 comments:

Je@net. said...

Heerlijk meis, om mee te genieten met jullie Kersttijd! Klinkt gezellig en ziet er leuk uit!!
Hier nog een paar dagen Sinterklaas hoog in et vaandel en dan gaan wij ook op weg naar Kerst!!

TanjaG said...

De foto's doen het niet (ik zie alleen rode kruisjes :(

En ja, ik ben nieuwsgierig, dus wil het natuurlijk wel zien.
Grappig, nu al een kerst party. Wij zitten nog met sinterklaas hier :)

jannie said...

ja nog even en dan hier ook de kerstboom in de kamer!!! leuk zo'n party !!! succes met jullie cadeaus!!!en inpakken

Marjo said...

Jeetje, al helemaal in de kerststemming! Ik ben er nog helemaal niet mee bezig. Morgen eerst nog pakjesavond. Dan een weekje "rust" en dan wil ik er pas aan geloven. Niet dat ik het niet leuk vind hoor, maar ik ben gewoon nog niet in de kerststemming. Het is er ook veel te warm weer voor, haha, nog altijd rond de 10 graden. Het is dat het al zo vroeg donker is buiten, anders zou je denken dat het begin herfst is......

eliane said...

goh wat gezellig al helemaal Kerst!
Ik moest even denken bij het woord pointsetta,maar toen ik de foto zag... dacht ik ach tuurlijk een kerstster, nu maar hopen dat jullie rode monster het plantje heel laat..

=Marianne= said...

klinkt gezellig allemaal, ben er ook nog niet aan toe maar daar heb ik ieder jaar wel last van. Van het weekend de kerstspullen maar opzoeken en dan komt het vanzelf.