Tuesday, December 26, 2006

Christmas Day


's Morgens om 9 uur begonnen, het maken van de stuffing, met mushrooms, amandelen, ui, paprika, sellery, brood, bouillon, en maar husselen en de Turkey vullen!

Na de koffie en lunch bij Grace te zijn geweest, was de Turkey klaar, en boy, wat zag ie er lekker uit zeg! En hij smaakte ook nog eens erg lekker, met de mashed potatoes, veggies, cranberries....... ja, een zeer geslaagde 1e Kerstmaal in Canada!


Lekker eten en na een half uurtje de Lemon Pie, zelf gemaakt!!! en errug lekker!!

En nog even wat foto's van ons! Om het thuisfront niet te laten vergeten hoe we eruit zien! Mam, ik heb je gemist gisteren, heel erg, maar de dag was toch erg gezellig, 's avonds nog naar Henk's tante geweest, met neven en nichten, en daar vreselijk veel plezier gehad! Ja, onze eerste Christmas in Canada was toch, ondanks gemis van mensen uit Nederland, gezellig!

7 comments:

Francine said...

Vrolijk kerstfeest!!

Enneh, foto's groot op je blog - ik verklein ze naar de maat die ik wil (ik schat een beetje hoe groot dat moet zijn, op het oog), en host ze dan op photobucket. In plaats van de foto op te laden op blogger, gebruik ik dan de photbucket html code. :-)

Je@net. said...

Jammie, turkey ziet er echt lekker uit zeg!! Maar van die lemon pie zou ik ook wel een stukkie lusten!!
Fijn dat jullie eerste Kerst in den vreemde zo geslaagd was!!

jannie said...

vrolijk kerstfeest daar!!! en wat een leuke foto's!!
vonden het ook erg leuk dat henk nog even belde met hans zijn verjaardag. nog even dan is henk ook jarig!! jongens fijne dagen nog

jenn said...

Merry Christmas :)

jojoco said...

fijn dat jullie zo genoten hebben. Het ziet er echt als een Canadees Kerstfeest uit!
Sneeuw, kalkoen...

Monique said...

WOW, die taart ziet er wel héél lekker uit!! Al met al een echte kerst (met zo'n dikke kalkoen erbij!)

Ik wens jullie hier vanuit Amsterdam (Holland) alsvast een heel goed 2007!!!

Groetjes Monique

=Marianne= said...

Zo, dat ziet er goed uit. Ben wel erg benieuwd naar de smaak van de lemon pie .... receptje? Na die ellendige recepten van Francien ga ik denk maar een ongeloveloze waanzinnige moet je proberen recepten boekje scrappen. Volgens mij kan deze daar ook wel bij :)