Friday, November 10, 2006

Zo moeder, zo dochter

Vandaag was Anouk ziek thuis, hoofdpijn en er moet nog iets zijn, maar daar ben ik nog niet helemaal achter, toch maar eens op school praten want er moet iets zijn waardoor ze steeds hoofdpijn heeft, lijkt mij. Maar goed, ik was een beetje streng, en verbood tv en computer.. Ai, dan is ziek zijn ineens niet meer zo leuk. Dus ging ze wat snuffelen in foto's die ze van de week van een vriendin had gekregen en vond daar foto's tussen van het verjaardagsfeestje wat ze daar had gehad. Of ze die wel mocht scrappen? OK, we hadden een tijdje geleden al papier gehaald voor verjaardagen bij de Dollarama, dus ze heeft zélf een combinatie uitgezocht, zélf de foto's erop geplakt en.... toen zat ze, want......"Ik wil eigenlijk wel zoiets wat jij altijd doet mam, met lettertjes enzo". Goed, moeders sidekick, Graffitti alfabet, en wat dies gepakt, weer zélf een kleurencombi van cardstock uitgekozen, en ze was lekker aan de gang. Laat maar schuiven dacht ik, en heb m'n eigen gefrutsel ook naar de kamer gehaald en ben daar maar aan de slag gegaan.


"Mam....... dit is VET COOL" , zei ze op een gegeven moment, "Ik wil later ook een scrapbookster worden". Nou meid, ik denk niet dat je tot later hoeft te wachten, want voor de eerste keer bezig met papier, foto's en letters stansen, vind ik eerlijk gezegd dat je een heel mooi werkje geleverd hebt! Hier is Anouk haar allereerste Lay-Out en ik heb het idee dat er nog meer volgen!


Natuurlijk kan ik niet niets doen als zij zo lekker bezig is, dus af en toe heen en weer naar m'n scraphok, wat printen, wat zoeken, meegenomen naar de kamer, (mijn buro is niet groot genoeg voor 2 met al die troep!!) en daar hebben we dus samen lekker zitten scrappen. Ben behoorlijk tevreden over deze Lay-Out, komt mede door het papier, blijf een groot fan van Basic Grey en dan vooral dit soort kleuren, maar ook door de persoon op de foto. Eliane, in korte tijd een goeie vriendin geworden in Leeuwarden, leuke dingen, verdrietige dingen, we deelden ze door de telefoon of bij een bak koffie. En dan zit ik ineens hier, en zij in Nederland, maar..... dankzij internet is de afstand toch "klein" en hebben we nog regelmatig contact, via mail, of Skype, een geweldige uitvinding! Eliane meid, bedankt voor deze foto, vind em super en ben blij dat we nog zo'n fijne vriendschap hebben ondanks de afstand die tussen ons zit!

10 comments:

Liesbeth said...

alle twee ontzettend gaaf. Leuk dat jullie nu samen kunnen croppen! Heel gezellig.

eliane said...

het is toch wel apart om het zo te lezen. Maar we blijven nog heel lang skypen en mailen en......de spaarpot wordt opgezocht want ik kom nog eens naar je toe...........wanneer dat weet ik niet ...:)))

Anonymous said...

Wat een leuke eerste layout is dat geworden. En jawel...de wereld is soms lekker klein dankzij internet! Groetjes Mireille_A

jannie said...

goed gedaan hoor marloes!! ziet er ook leuk uit! en zo heb je dan misschien ineens een nieuwe hobby!!

Anonymous said...

ziet er toch leuk uit en super gezellig toch om samen te scrappen
gr Maaike

MaMaLoT said...

Erg mooi, die eerste lo van je dochter! enne... die van jou is ook helemaal super Marjolein!

Andrea said...

Marloes: doorgaan hoor, het is zó leuk!!

Enne Marjolein: S-u-p-e-r-LO!!

Snatertje said...

Hoi leuk gedaan die lootjes.
Anouk vooral doorgaan met scrappen meisje, je hebt een hele mooie leyout gemaakt.
groetjes Linda

moniek said...

Wat leuk om samen met je dochter te scrappen! Anouks eerste layout vind ik echt super en die van jou ook!

Moniek

Francine said...

Twee prachtige lay outs!

(en ik blijf het zoooo gaaf vinden om mijn eigen foto's in LO's terug te zien) :D :D