Friday, November 17, 2006

Schoolfoto Anouk

Gisteren bracht Anouk haar schoolfoto's mee. Natuurlijk is ze zelf, net als haar zus een maand geleden, absoluut niet tevreden. "Die stomme fotograaf, waarom zegt ie niet dat er een pluk haar stom hangt?" "En waarom kijk ik nou net half naar boven?" Tja meis, ik weet et niet, maar ik.... vind em lief! Dit is zo jou koppie, lach, blik, ja, echt mijn meisje!!
Ook had ze nog een klassefoto, nou, dat kunnen ze in Nederland beter als ik eerlijk ben, en van deze grote foto had ik ook 4 magneten besteld, dus ze hangt nu lekker op de koelkast en er gaan er een stel naar Nederland binnenkort!!
Het enigste wat ik jammer vind, is dat de naam van de fotostudio erop geprint staat, maar goed, het is niet anders! Zal em wat kleiner bestellen en dan lekker de oude foto vervangen!!

4 comments:

jannie said...

ja anouk ik kan me er wel wat bij voorstellen maar het is gewoon een foto zoal jij bent toch?? die pluk maakt niets uit hoor, je ziet er goed uit

=Marianne= said...

schoolfoto's blijven bijzonder, het is zo'n soort statig moment naderhand gaan we ze waarderen. Ik heb er nog 1 liggen van Lisanne die wanhopig probeert te lachen met dichte mond (ze was een ietsiepietsie aan het wisselen). Ook die gaan we ooit gewoon leuk vinden :). Het bijzondere is dat voor veel mensen de schoolfoto één van de weinige portretfoto's van hun kind is, wij weten wel beter en blijven, gewapend met fototoestel, onze eigen kinderen stalken. En ooit gaan ze dat ook nog eens waarderen, toch?

Je@net. said...

En Anouk, ga je nu binnenkort weer een lootje scrappen?
Denk dat deze foto daar prima geschikt voor is!!

Snatertje said...

hihi d ekids zijn zelden tevreden met hun eigen schoolfoto he, maar ik vind hem wel heel mooi. je ziet meteen das Anouk op die foto.
leuk idee die magneetjes voor op de koelkast.
michelle heeft eens een schoolfoto gehad, zat ze bijna met haar tong buitenboord hihi toch was ie leuk en michelle vond hem verschrikkelijk.
Groetjes Linda